Opiskelijatöihin.fi

Eltel Networks Oy / Clevry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.8.2021

Work type
Full-time work

Work duration
6 - 12 moths

Work starts
Mahdollisimman pian

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
15.8.2021

Work place address
Rajamiehenlatu 1 936001, Kuusamo

More information from
Recruitment Assistant Emilia Sasi emilia.sasi@clevry.com

Sähkönjakeluverkon suunnittelija, kokoaikainen, Eltel Networks Oy, Kuusamo

Work description Haluaisitko kehittää ammattitaitoasi sähköverkkosuunnittelun parissa? Houkuttelisiko vuosi Kuusamon kauniissa maisemissa poissa kaupungin sykkeestä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sähkönjakeluverkon suunnittelija!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Eltel Networks Oy:lle, sähkönjakeluverkon suunnittelijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Kuusamoon. Tehtävässä on hyvä jatkomahdollisuus määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle. Tehtävässä on mahdollisuus työskennellä osittain etänä (n. kaksi päivää lähityötä viikossa).

Sähkönjakeluverkon suunnittelijana teet sähköverkon suunnittelua Trimble NIS –ohjelmalla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu työmaavierailut, lupien hankinta, dokumentointi, tarvittavien komponenttien ja tarvikkeiden määrittely sekä materiaalitilaukset. Etsimme henkilöä, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kokemusta sähkösuunnittelusta.

Asiakasyritys
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. He haluavat osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville. Eltelissä työskentelee noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Heidän liikevaihtonsa vuonna 2020 oli 938 miljoonaa euroa ja heidän osakkeensa on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Pääasialliset tehtävät
- Sähköverkon suunnittelu Trimble NIS –ohjelmalla
- Työmaavierailut
- Maankäyttölupien hankinta maanomistajilta, kunnilta, ELY-keskukselta, sekä AVI -luvat
- Tarvikkeiden ja komponenttien määrittely sekä materiaalitilausten teko
- Dokumentointi

Odotamme sinulta
- Relevanttia työkokemusta sähkösuunnittelun parista
- Tuntemusta Trimble NIS suunnitteluohjelmasta
- Tehtävään soveltuvaa AMK-tutkintoa (esim. sähkövoimatekniikka) tai vastaavaa työkokemuksen kautta hankittua pätevyyttä
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja laajentaa osaamistasi Suomen johtavassa infraverkkoyhtiössä
- Kattavan perehdytyksen
- Osittaisen etätyömahdollisuuden
- Kannustavan työyhteisön tuen, jossa sinulle annetaan tilaa oppia, mutta jossa saat myös aina tarvittaessa tukea
- Toisia kunnioittavan yrityskulttuurin

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 15.8.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Assistant Emilia Sasi (emilia.sasi@clevry.com).
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!
Www

https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/222299?hsLang=fi

Share