Opiskelijatöihin.fi

Stella kotipalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.12.2021

Work type
Part-time work

Work duration
Less than 11 days

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Yksityinen sosiaalipalvelualojen TES tai sopimuksen mukaan

Applying ends
31.12.2021

Work place address
Teollisuuskatu 1 70620, Kuopio

More information from
Saija Fagerlund

Sairaanhoitaja tai alan opiskelija

Work description Stella on olemassa luodakseen ratkaisuja ja palveluita, jotka mahdollistavat paremman arjen ja onnellisemman elämän mahdollisimman monelle ihmiselle, heidän omassa kodissaan. Innostavan, mutta vaativan missiomme toteuttamiseksi tarvitsemme jatkuvasti lisää stellalaisella asenteella varustettuja oman alansa huippuosaajia. Lue lisää www.stella.fi

HAEMME SAIRAANHOITAJIA TAI ALAN OPISKELIJOITA KUOPION KOTIHOITOON

Haluatko olla tekemässä sujuvampaa arkea – Stellalla se onnistuu! Etsimme hoitajia Kuopion kotihoitoon. Voit jättää yhteystietosi sähköpostitse saija.fagerlund@stella.fi tai vaikkapa soittaa tai laittaa viestiä numeroon 040 726 3501.

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ ihmisen luona - hänen kodissaan? Stellan hoitajana työskentelet asiakkaidemme yksityiskodeissa vastaten kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta voinnista ja huolenpidosta. Tehtävä sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sekä avustamista päivittäisissä toiminnoissa.

Arvostamme työntekijässä joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kokemusta ikäihmisten parista. Tarjoamme sinulle työsuhteen toiveittesi mukaan. Voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, tehden keikkatyötä tai lyhyempiä sijaisuuksia esimerkiksi koulun tai toisen työn ohessa. Koska työn luonne on liikkuvaa, ajokortti on välttämätön.

Mitä me tarjoamme?
• Koulutusmahdollisuuksia ja erikoislääkäritasoisen työterveyshuollon.
• Tuemme kaikki toinen toisiamme. Tarjoamme kuitenkin kaikille työntekijöille esihenkilön tuen työn roolia unohtamatta.
• Maksamme työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Vastuun lisääntyessä palkkaa on mahdollista tarkistaa aina uusiksi. Mahdollisuus vastuun kasvattamiseen tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta.
• Kuntobonuksen ja kannustamme kaikkia liikkumaan. Liikkumalla voi tienata itselleen lisäansioita.
• Lounas- ja liikuntaedun sekä alennuksia eri yhteistyökumppaneilta mm. kuntosalit, alennuksia ravintolaruokailusta, silmälaseista jne.
• Toimivat työvälineet

Odotamme sinulta:
• Hyvinvoinnin ja työn tuloksellisuuden kannalta kyky itseohjautuvuuteen on tärkeää kaikissa työtehtävissä Stellalla.
• Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja (esim. lähihoitaja, perushoitaja ja sairaanhoitaja). Huomioimme myös alan opiskelijat.
• Ammattieettisyyttä ja ihmisläheistä ajattelutapaa
• Iloista asennetta ja täsmällisyyttä
• Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa
• Ajokortti ja ajotaitoa
• Suomen kielen taitoa

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä.

Meitä Stellalaisia yhdistää yksi tärkeä tekijä - rakastamme kaikki auttamista. Teemme töitä suurella intohimolla ja koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.
Www

https://tyopaikat.stella.fi/jobs/859669-hoitaja-kotihoitoon

Share