Opiskelijatöihin.fi

Kids Factory Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.12.2021

Work type
Project work

Work duration
Less than 11 days

Work starts
12.10.2021

Salary

Applying ends
31.12.2021

Work place address
Teollisuuskatu 24 00520, Helsinki

More information from
Tanja Ursin 0413690754

Keikkatyöntekijä tapahtumiin

Work description KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ TAPAHTUMIIN! 🍁

Tapahtuma-alan yritys Kids Factory etsii kasvavaan joukkoonsa keikkatyöntekijöitä ympäri Suomen. Meillä voit aloittaa keikkailun heti ja töitä voit tehdä oman aikataulusi puitteissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta, perehdytämme tehtäviin.

Keikkatyöt sopivat asiakaspalveluhenkisille ja ulospäinsuuntautuneille henkilöille. Positiivinen asenne ja motivaatio ratkaisee! Voimassa oleva EA1, ajokortti, hygieanipassi ovat plussaa!

Meillä voit valita itsellesi mieluisan tehtävän oman osaamis- ja kiinnostusalueesi mukaan. Miltä kuulostaisi toimia lapsiparkkiohjaajana lasten leikittäjänä ja valvojana. Esiintymishaluiselle ja liikunnalliselle hahmopukuilu iki-ihanien hahmojemme parissa on varmasti mieluisa työtehtävä. Puheliaat persoonat viihtyvät promoottorina erilaissa tuote-esittelyissä tai samplauksessa. Synnynnäiselle koordinoijalle ja tsempparille sopii teamleaderin toimi, jossa varmistetaan tuotannon toiminnallisuus aina promottoritiimin työviihtyvyyteen.

Työajat painottuvat viikonloppupäiviin sekä satunnaisesti arkipäiville.

Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoomme - ota yhteys Kids Factoryn Tanjaan tanja.ursin@kidsfactory.fi, ja kerro viestissä lyhyesti koulutuksestasi & kokemuksestasi. Sovitaan tämän jälkeen teams-haastattelulle aika.

Ihania syyspäiviä 🍁
Www

http://www.kidsfactory.fi

Share