Opiskelijatöihin.fi

Acadmic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 3.12.2021

Work type
Full-time work

Work duration
6 - 12 moths

Work starts
Mahdollisimman pian

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
3.12.2021

Work place address
- -, -

More information from
Pinja Wahlsten krn01@academicwork.fi

Sales Support Engineer (Electrical Solutions) Helsinkiin

Work description Etsimme nyt asiakasyrityksellemme sähköpuolen koulutuksella varustettua Sales Support Engineeriä Helsingin Vuosaareen. Tässä roolissa pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa tarjousmateriaalien ja kululaskelmien valmistelu sekä yhteydenpito eri sidosryhmiin. Mikäli olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu, asiakasorientoitunut ja proaktiivinen tekijä, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään meriteollisuuden projektien sekä innovatiivisten ratkaisujen pariin kansainväliseen yritykseen. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus
Tässä tehtävässä tulet alkuun avustamaan tiimin jäseniä erilaisissa myynnin tukeen liittyvissä tehtävissä, kasvaen hiljattain kohti itsenäisempää roolia. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tarjousmateriaalien ja kululaskelmien valmistelua sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa (mm. tuotekehitys), jotta asiakkaille saadaan paras mahdollinen ratkaisu. Tulet toimimaan Electrical Solutions-yksikössä osana ammattitaitoista tiimiä. Rooliin kuuluu myös jonkin verran matkustelua niin Suomessa kuin ulkomailla.

Tarjoamme
-Kansainvälisen työympäristön
-Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä meriteollisuuden projektien sekä alan uusimpien teknologioiden parissa
-Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen
-Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Etsimällämme henkilöllä on
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta sähkötekniikan parista sekä mielellään jo jonkin verran aiempaa työkokemusta alan tehtävien parista (esim. harjoitteluista tai kesätöistä). Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä proaktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta. Kielivaatimusten osalta edellytämme sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.
Etsimällämme henkilöllä on:
-Tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutustausta (AMK/DI)
-Aikaisempaa työkokemusta alalta
-Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
-Proaktiivinen ja itsenäinen ote työskentelyyn
-Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Muuta tietoa
-Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
-Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta
-Työmäärä: kokoaikainen, joustavat toimistotyöajat
-Sijainti: Helsinki, Vuosaari
-Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen krn01@academicwork.fi
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
Yrityskuvaus
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.

HAE TÄÄLTÄ: https://jobs.academicwork.fi/annons/sales-support-engineer-electrical-solutions-helsinkiin/15062229
Www

Share