Opiskelijatöihin.fi

Marskidata

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.11.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
3.1.2022

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
28.11.2021

Work place address
Torikatu 14 80100, Joensuu

More information from
Rimpauttele tai kirjoittele Sundbergin Mikolle. Hän on meidän Microsoft-tiimimme Team Leader: mikko.sundberg@marskidata.fi, 044 320 6068

Junior Cloud Specialist

Work description Me täällä Marskidatalla teemme monenlaisia ICT-hommia, modernia työtä, konesaliratkaisuja, Microsoft 365 -juttuja, yritysten tulostusratkaisuja ja muita sellaisia. Tietyt marskilaiset takaavat, että asiakasyrityksen IT-ympäristö rokkaa, toiset marskilaiset huolehtivat, että asiakkaamme pystyvät tekemään töitä modernilla tavalla ja toiset marskilaiset myyvät ratkaisuja, jotta asiakkaidemme ei tarvitsisi huolehtia IT-asioista.

Microsoft-tiimimme kasvaa ja nyt etsimmekin innokkaita Junior Cloud Specialisteja mukaan joukkoomme.
Nyt kaipaamamme tuore marskilainen haluaa oppia uutta ja innostuu Microsoftin maailmasta. Työkavereiksesi saat lähes 60 innokasta marskilaista Helsingin, Joensuun, Mikkelin ja Savonlinnan toimipisteissämme. Sinä saat itse päättää, missä työsi teet, kunhan teet hommat laadukkaasti ja ajallaan.
Mitäs ne Junior Cloud Specialistit Marskidatalla oikein tekee?
• Rakentaa sisäisiä viestintäsivustoja, Microsoft Teams & SharePoint.
• Hahmottaa Microsoft Power Platformin mahdollisuudet.
• Tutkii Microsoft Power Appsin mahdollisuuksia ja auttaa kehittämään asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia sovelluksia.
• Perehtyy Power Automaten työnkulkujen mahdollisuuksiin ja on avuksi, kun rakennamme asiakkaillemme työnkulkuja tehostamaan heidän prosessejaan.
• Auttaa luomaan asiakkaillemme Power BI:n avulla visuaalisia raportteja.
• Haluaa oppia, mihin kaikkeen Microsoft Dynamics 365 pystyy ja voi toimia tässä Cloud Specialistin oikeana kätenä ja toisena päänä.
Millainen on loistava Junior Cloud Specialist? Sellainen, …
• On kiinnostunut Microsoftin maailmasta ja haluaa oppia siitä joka päivä jotain lisää.
• Joka innostuu, kun sanotaan sanat Azure, Power Platform, Power Apps, Power Automate, Power BI, Dynamics ja SharePoint. Hän ei välttämättä vielä tiedä niistä paljon, mutta on valmis oppimaan ja kouluttautumaan.
• Toimii loistavasti tiimissä, mutta osaa toimia myös itsenäisesti.

• Millainen tausta Junior Cloud Specialistilla tulisi olla?
Tätä hommaahan voi tehdä monenlaisella taustalla. Junior Cloud Specialistimme voi hyvin olla vasta aivan työuransa alussa, mutta osoittaa voimansa harrastustensa kautta. Tai sitten hän voi olla vaikkapa alan vaihtaja, joka on aina näppäillyt intohimoisesti Microsoftin työkalujen kanssa. Tai sitten hän on aikaisemmassa työssään tutustunut tarkemmin johonkin tiettyyn Microsoftin osa-alueeseen, mutta haluaa vielä syventää osaamistaan laajemmin.
Tärkeintä on, että Microsoftin maailma on sun juttu. Olet valmis oppimaan uutta ja kouluttautumaan.
Kiinnostuitko marskilaisuudesta?
Mutta pari kysymystä heräsi silti? Rimpauttele tai kirjoittele Sundbergin Mikolle. Hän on meidän Microsoft-tiimimme Team Leader: mikko.sundberg@marskidata.fi, 044 320 6068
Mikon tavoitat seuraavina ajankohtina parhaiten:
perjantaina 12.11. klo 9–10
torstaina 18.11. klo 15–16
perjantaina 26.11. klo 11–12.

Lisäinfoa Marskidatasta löydät rekrysivultamme: www.marskidata.fi/rekry
No, miten voin hakea?
Kirjoita hakemus, päivitä CV ja kuvaa itsestäsi lyhyt video (30–60 sekuntia riittää vallan mainiosti). Lähetä ne osoitteeseen rekry@marskidata.fi sunnuntaihin 28.11.2021 mennessä.
Me marskilaiset olemme reilun viidenkymmenen innokkaan asiantuntijan porukka, joka laittaa yritysten ICT-asiat kuntoon. Olemme ketterä IT-kumppanisi ja työskentelemme modernin työn ja tulostusratkaisujen parissa. Palvelumme ulottuvat järeistä konesaliratkaisuista monipuolisiin päätelaitteisiin. Yli 35-vuotiaalla perheyrityksellämme on toimipaikat Helsingissä, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Yrityksemme on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo kuusi kertaa.
Www

https://www.marskidata.fi/meille-toihin/

Share