Opiskelijatöihin.fi

Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry.

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.11.2021

Work type
Internships

Work duration
1 - 3 months

Work starts
1.12. tai heti sopivan henkilön löydyttyä

Salary

Applying ends
30.11.2021

Work place address
Puijonkatu 19 70100, Kuopio

More information from
Tilla Martikainen p. 050 360 8973

Tapahtuma- ja markkinointiharjoittelija

Work description HARJOITTELUPAIKKA HAUSSA?
HAEMME TAPAHTUMA- JA MARKKINOINTIHARJOITTELIJAA TORIN TALVITAPAHTUMIIN!

Haemme harjoittelijaa avuksemme Kuopion Joulutorin sekä mahdollisesti Joulukauden avajaisten ja Tammimarkkinoiden järjestämiseen. Harjoittelu pitää sisällään osallistumista tapahtuman suunnitteluun ja valmisteluun, tapahtuman käytännön toteutukseen rakennus- ja purkutöineen sekä tapahtuman myyntitoimintaan ja sisällöntuotantoon (kuva, teksti, video).

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen harjoittelupaikan kivassa tiimissä, jossa jokainen päivä on erilainen – meillä pääset oppimaan uutta ja saat haasteita ja vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Haemme joukkoomme aktiivista ja reipasta tekijää, joka on oma-aloitteinen, joustava ja valmis osallistumaan monenlaisiin tehtäviin. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä on eduksi.

Harjoittelujakson kesto voi olla tilanteestasi riippuen esimerkiksi 1-3kk, alkaen viimeistään marraskuun loppupuolella. Harjoittelu soveltuu parhaiten esimerkiksi kulttuurituotannon, matkailualan tai liiketalouden opiskelijalle. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös erilaisia projektikokonaisuuksia ja/tai opinnäytetöitä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja tietoa aiemmasta työkokemuksestasi meille osoitteeseen: tilla.martikainen@kuopionkeskus.fi

Harjoittelupaikka (tai paikat) täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen toimintaan
www.kuopiontori.fi
www.kuopionjoulu.fi
Www

http://www.kuopiontori.fi ; http://www.kuopionjoulu.fi

Share