Opiskelijatöihin.fi

Herman IT

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.11.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
28.11.2021

Work place address
Lönnrotinkatu 12 A, Kajaani tai Sepänkatu 20 Oulu 87100, Kajaani

More information from
www.hermanit.fi

Myyntineuvottelija

Work description Herman IT tarjoaa kattavasti IT-palveluja asiakkaidensa liiketoiminnan tueksi. Palvelukokonaisuutemme sisältää konesali- ja pilvipalveluita, IT-asiantuntijapalveluita, tietoturvaan ja tietoriskien hallintaan ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen kehitettyjä palveluita, sekä resursseja sovelluskehityksen tehtäviin. Yhtiön toimipaikat ovat Kajaanissa ja Oulussa. Tietoturvallinen datakeskuksemme sijaitsee Kajaanissa, Renforsin Rannan yrityspuistossa. Yhtiössä työskentelee yhteensä n. 30 ammattilaista.

Etsimme myyntineuvottelijaa, joka auttaa asiakkaitamme menestymään poimien juuri oikeat IT-ratkaisut Herman IT:n kattavasta palvelutarjoamasta. Tunnistat asiakkaiden liiketoiminnan muuttuvat tarpeet, löydät niihin sopivat IT-ratkaisut ja ymmärrät niiden liiketoiminnalliset vaikutukset. Olet aloittamassa tai juuri aloittanut työuraasi IT-alan myyntitehtävissä. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja olet kiinnostunut tietotekniikasta. Toimipaikkasi voi olla Kajaani tai Oulu.

Odotamme sinulta tavoitteellista ja määrätietoista ratkaisumyyjän roolia. Olet aktiivinen, peloton ja kehittymishaluinen verkostoituja. Sinulla on erityistaito rakentaa luottamusta ja kuunnella asiakasta siten, että osaat tarjota juuri oikean ratkaisun juuri oikeaan tilanteeseen. Olet motivoinut ja innostut yhteistyöstä uusien asiakkaiden kanssa.

Meillä on tarjolla vastuullinen avainpelaajan rooli kasvavassa ja kehittyvässä joukkueessamme, motivoiva palkkaus ja erinomaiset henkilöstöedut. Tarjoamme sinulle myös vahvan tuen kehittyä ammattilaisena omalla työurallasi. Voit luottaa hermannilaisten vahvaan osaamiseen ja siihen, että asiakkaalle tehdyt lupaukset toteutamme rautaisella ammattitaidoilla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si rekryportaalimme kautta mahdollisimman pian, täytämme paikan heti kun sopiva hakija löytyy.
https://kainuunporekry.mepco.fi/MepRekry/Application/Index/23/

Tutustu tarkemmin www.hermanit.fi
Www

http://www.hermanit.fi

Share