Opiskelijatöihin.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.11.2021

Work type
Part-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
heti sopivan henkilön löydyttyä

Salary
noin 11e/h

Applying ends
30.11.2021

Work place address
Koko Pohjois-Savon alue 70100, Kuopio

More information from
Anni Paananen / anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 0400480613

Varhaisjakelija (osa-aikainen työ)

Work description Haemme varhaisjakajia Savoon seuraaville paikkakunnille; Varkaus, Pieksämäki, Kuopio, Siilinjärvi, Suonenjoki ja Iisalmi.

Jakelusepät vaalii perinteistä käsityötä jakaen tuotteet kultasepän tarkkuudella oikeille vastaanottajille.

Katso videolta, mitä varhaisjakajat kertovat työskentelystä Jakelusepillä:
https://www.youtube.com/watch?v=CTdWFtV1RGo


Tehtävän palkkaus muodostuu pohjapalkasta, jaettavien yksiköiden määrästä sekä yölisästä, jolloin kokonaispalkkaukseksi muodostuu noin 11 €/h. Lisäksi maksetaan verohallinnon ohjeistuksen mukainen kilometrikorvaus oman auton käytöstä. Työsopimuksessa noudatetaan jakelijoiden työehtosopimusta.
Etsimme nyt jakajia joustavilla tunneilla tehtäviin, joko vakinaisiin tai lyhyempikestoisiin työsuhteisiin.

Varhaisjakajan työpäivä alkaa, kun kaikki alueen yhteisjakelussa mukana olevat lehdet on kuljetettu painoista jakelulle. Alueesta riippuen jakelut alkavat yleensä yöllä klo 01-03, ja päättyvät noin klo 06-07. Varhaisjakajat työskentelevät keskimäärin 3-4 tuntia yössä.

Jakajan työ sopii monenlaiseen elämätilanteeseen tai lisätyöksi esimerkiksi muun osa-aikatyön, opiskelun tai kotivanhemmuuden rinnalle. Työtehtävä ei vaadi pohjakoulutusta, mutta edellyttää hakijoilta täysi-ikäisyyttä sekä voimassa olevaa ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Työ on itsenäistä jakopiireittäin tehtävää työtä niin omakotitalo-, rivitalo- kuin kerrostaloalueilla, joten toivomme vastuullista työotetta, positiivista asennetta sekä hyvää fyysistä kestävyyttä säässä kuin säässä. Työssä ihmiskontaktien määrä on vähäinen, työssä käytetään jakokäsineitä sekä huolehdimme hyvästä hygieniasta, joten varhaisjakajan työ on turvallista poikkeusoloista huolimatta.

Varhaisjakajan työkaluna toimii sähköinen jakokirja eli älypuhelinohjelma, josta reittien osoitteet ja tilaustiedot ovat luettavissa. Myös tiedottaminen ja jakelun etenemisen seuranta tapahtuu sähköisen jakokirjan avulla. Saat työtehtäviin sekä järjestelmiin perehdytyksen, ja tukenasi on myös jakelupäivystäjä jokaisen työvuoron aikana.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian!
Ilmoitathan myös hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluat töitä tehdä.

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Www

https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/?id=16721531

Share