Opiskelijatöihin.fi

Academic Work, Sovelluskehittäjät

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.12.2021

Work type
Part-time work

Work duration
3 - 6 months

Work starts
Mahdollisimman pian

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
23.12.2021

Work place address
Yrttipellontie 1D 90230, Oulu

More information from
Anni Pikarinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs03@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15063703

HubSpot- ja sisältötuotannon osaaja, Sovelluskehittäjät

Work description Etsimme Sovelluskehittäjille HubSpot CMS ja sisältötuotannon osaajaa työskentelemään Sovelluskehittäjien nettisivujen päivitysprojektin parissa. Kaipaatko esimerkiksi opintojesi oheen osa-aikaista työprojektia, jota voit tehdä täysin omien aikataulujesi mukaisesti ja vaikka täysin etänä? Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

Kuvaus

Sovelluskehittäjät on sovelluskehitykseen ja konsultointiin erikoistunut ohjelmistotalo, joka tarjoaa sovelluskehitys- ja asiantuntijapalveluita ensisijaisesti asiakkaan omaa liiketoimintaa tukeviin tuotekehityshankkeisiin. Nyt he haluavat päivittää omat kotisivunsa, ja etsivät lisävahvistusta auttamaan tässä projektissa. Nykyinen sivusto on tehty HubSpotilla, joten alusta uudistetaan samaa ohelmistoa käyttäen. Etsimme henkilöä, joka miettii sivustolla uuden ulkoasun, sivurakenteen ja esimerkiksi kuvituksen kuvapankeista hakien.

Tarjoamme

-Mahdollisuuden valita juuri sinulle sopivan tavan tehdä töitä - esimerkiksi konttorilla, asiakkaalla tai etänä, aamulla tai illalla - mikä sinulle sopii parhaiten!
-Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta esimerkiksi opintojen ohessa

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.

Työtehtävä

Päivittää olemassa oleva sivusto www.sovelluskehittajat.fi sekä ulkoasuteeman, sivurakenteen että sisällön osalta

Etsimällämme henkilöllä on

-Tehtävään soveltuva koulutustausta tai opinnot meneillään (esim. tekninen tai markkinointi)
-HubSpot-osaamista

Työntekijänä olet:

-Itsenäinen
-Oma-aloitteinen
-Yhteistyökykyinen

Hubspot-osaamisen lisäksi kyky tuottaa graafista sisältöä on eduksi.

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian
Kesto: 2-4 kk viikkotuntimäärästä riippuen
Sijainti: Etänä tai toimistolla Oulussa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sovelluskehittäjien puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Lue lisää Sovelluskehittäjistä täältä: https://www.sovelluskehittajat.fi/fi/etusivu

Haethan työpaikkaa täältä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/hubspot-ja-sisaltotuotannon-osaaja-sovelluskehittajat/15063729
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/hubspot-ja-sisaltotuotannon-osaaja-sovelluskehittajat/15063729

Share