Opiskelijatöihin.fi

Itä-Suomen Metalli Ky

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.12.2021

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Sopimuksen mukaan

Applying ends
30.12.2021

Work place address
Nivankankaantie 4 a 83100, Liperi

More information from
Esa Räsänen puh. 040 017 0006

Työnjohtaja

Work description Itä-Suomen Metalli Ky on valmistanut erilaisia teräs- ja putkirakenteita jo vuodesta 1984 lähtien. Palve-luihimme kuuluvat rakenteiden esivalmistus, kokoonpano, pintakäsittely pulveri- ja märkämaalaamalla sekä valmiiden kokonaisuuksien asentaminen ja toimitus. Katso lisää https://www.itasuomenmetalli.fi/

Haemme kasvavaan joukkoomme TYÖNJOHTAJAA ohjaamaan ja kehittämään tuotannon toimin-taamme.

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluvat mm. tuotannon suunnittelu ja aikataulujen laatiminen. Vastaat siitä, että tuotanto pyörii turvallisesti, tehokkaasti ja laadukkaasti. Toimit esimiehenä n. 10 henkeä käsittä-välle ja koko ajan kasvavalle tiimille, jonka päivittäistä töiden onnistumista olet varmistamassa. Osallis-tut myös aktiivisesti tuotannon, prosessien sekä viihtyisän ja turvallisen työympäristön kehittämiseen yhdessä muiden kanssa.

Haemme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä ja konepajatyöskentelyn tuntemusta. Esimiehenä sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisuky-ky. Tartut toimeen oma-aloitteisesti, ripeästi ja kehittävällä otteella, ja luot ympärillesi positiivisen ja hyvän ilmapiirin työskennellä. Eduksi katsomme kielitaidon, erityisesti englannin tai venäjän.

Tule meille työnjohtajaksi kehittämään ja toteuttamaan toimintojamme osana tiimiämme! Tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkan, monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan sekä vakituisen työsuhteen.

Ota rohkeasti yhteyttä toimitusjohtaja Esa Räsäseen puh. 040 017 0006, niin sovitaan tapaaminen teh-taalle tutustumaan meihin ja toimintaamme.

Hakemukset sähköpostilla esa.rasanen@itasuomenmetalli.fi
Www

https://www.itasuomenmetalli.fi/tyoumlpaikat.html

Share