Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 6.12.2021

Work type
Part-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
TES

Applying ends
6.12.2021

Work place address
Joensuu 80100, Joensuu

More information from
Anne Jokelainen anne.jokelainen@fi.issworld.com

Viikonloppusiivoojia

Work description Etsimme itsenäisen työotteen omaavia SIIVOOJIA osa-aikaisiin työsuhteisiin Joensuuhun. Työssä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Joensuun keskustan alueella. Työssä siivotaan mm. Jäähallia, myymälöitä, kuntosalia sekä klinikka tiloja. Työvuorot lauantaisin ja sunnuntaisin klo 05:30 – 13:00 välillä ja työtunteja päivässä kertyy 6,5 – 7,5h riippuen kohteesta. Työ sopii erinomaisesti opiskelijalle ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä palveluesimiehenä aloittaneen Eeva-Riitan urapolusta.
työyhteisön, jossa kannustava tiimi on tukenasi. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
Ajantasaiset ja ergonomiset välineet työn toteutukseen.

Toivomme sinulta:

Reipasta ja oma-aloitteista asennetta työhön. Puhdistuspalvelualan kokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi.
luotettavuutta ja valmiutta työskennellä yksin
Asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua tuottaa ensiluokkaista palvelua.
Hyvää fyysistä peruskuntoa.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Koetko paikan omaksesi? Hae tehtävään oheisen linkin kautta, viimeistään 6.12.2021. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=37877&field_id=0&place_id=10148&did=4200&jc=1&lang=fi

Share