Opiskelijatöihin.fi

ISS Palvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 6.12.2021

Work type
Part-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Mahdollisimman pian

Salary
TES

Applying ends
6.12.2021

Work place address
Iisalmi 74100, Iisalmi

More information from
Anne Jokelainen anne.jokelainen@fi.issworld.com

Osa-aikainen siivooja

Work description
Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA osa- aikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen! Tehtävässä vastaat pääasiassa toimistojen ja terveydenhuollon kohteiden ylläpitosiivouksesta. Työtä tehdään vuoro viikoin aamuvuorossa klo 5.30 – 13 välillä ja iltavuorossa klo 16 – 22 välillä. Päivätuntimäärät vaihtelevat 6- 7,5h välillä. Työsuhde on osa-aikainen ja työhön pääset tarttumaan vaikka heti!

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit


Sinulta me toivomme

halua tehdä töitä ja oppia uutta. Puhdistuspalvelualan tutkinnon ja aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä katsomme eduksi.
oma-aloitteista työotetta
huolellisuutta ja tarkkaa silmää työn laadun suhteen
kykyä työskennellä yksin
suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa

Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.

Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Hae viimeistään 6.12.21! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä.
Www

https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit_welcome.html?job_id=37765&field_id=0&place_id=10148&did=4200&jc=1&lang=fi

Share