Opiskelijatöihin.fi

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

Work type
Summer work

Work duration
3 - 6 months

Work starts
huhtikuu

Salary

Applying ends
30.4.2024

Work place address
Karhumäentie 3 01530, Vantaa

More information from
Lisätietoja meistä ja tehtävästä antaa Matias Kärkkäinen, puh. 0504426413.

Kesätyöntekijöitä

Work description Haemme
KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ
infraprojekteihimme eri puolilla Suomea

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa erilaiset tiestömme mittaus- ja inventointitehtävät, joita on tarjolla eri puolilla Suomea. Tarkemmat työskentelyalueet selviävät kevään kuluessa. Työtä tehdään itsenäisesti työparin kanssa toimien.
Työ sopii etenkin 1. ja 2. vuoden teknisen alan opiskelijoille haalariharjoitteluksi. Alan aiempi työkoke-mus ei ole välttämätön, sillä työ alkaa kattavalla perehdytyksellä tehtäviin. Tehtävässä ovat tarpeen huolellisuus, oma-aloitteisuus sekä hyvät tiimityötaidot. Ajokortti on työssä välttämätön ja mahdolliset tieturvapätevyydet ovat eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta sekä mahdollisuutta joustaa työ-ajoissa.
Työn kesto on 2-6 kk aikavälillä huhti-lokakuu. Matkakustannukset majoituksineen tarjoaa työnantaja.
Tervetuloa mukaan mutkattomaan ja rentoon työyhteisöömme oppimaan, osaavat työkaverit ympärillä. HTJ:n sydän on joukko asiallemme omistautuneita asiantuntijoita – tule mukaan kasvattamaan onnis-tumisia kanssamme.
Tutustu meihin osoitteessa htj.fi/ura ja laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 30.4.2023. Mainitse hakemuksessasi, millä ajalla voit työskennellä.
Www

https://tyopaikat.htj.fi/

Share