Opiskelijatöihin.fi

Tokmanni Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2024

Work type
Summer work

Work duration
3 - 6 months

Work starts
huhti-toukokuun aikana

Salary
Kaupan alan TES:n mukaan

Applying ends
31.3.2024

Work place address
Tulostie 2 51900, Juva

More information from
Myymäläpäällikkö Reetta Kaita reetta.kaita@tokmanni.fi

Kassa-myyjiä kesätöihin, Juva (määräaikainen 5-20 h/vko)

Work description Oletko täysi-ikäinen ja etsit töitä kesälle? Nautitko vauhdikkaasta työstä ihmisten parissa, jonka ohella sinulle jää aikaa myös kesästä nauttimiseen? Tokmannin Juvan myymälässä voisi olla sinulle sopiva kausityöpaikka tarjolla!

Myymäläympäristön runsaat asiakaskohtaamiset ja erilaiset palvelutilanteet vahvistavat vuorovaikutustaitoja, joista on hyötyä myös töiden ulkopuolella. Meillä pääset harjoittelemaan erilaisissa tilanteissa oma-aloitteisesta toimimista ja kesän jälkeen olet varmasti entistä rohkeampi ratkomaan haastaviakin tilanteita.

Kassatyössä kohtaat jokaisen asiakkaamme ja pääset luomaan sujuvan ja positiivisen asiointikokemuksen omalla aurinkoisella persoonallasi. Kassatyö ei ole “vain liukuhihnatyötä”, vaan vastaasi tulee niin Klubi-jäsenyyksiä, vaihto- ja palautustilanteita, ikärajavalvottavia tuotteita ja monia muita tehtäviä, joihin perehdytämme sinut niin myymälässä kuin yhteisessä Teams-perehdytyspäivässä 💪.

Osastoiltamme löytyy niin monenlaisia tuotteita, että hyllyttäminen ja esillepanojen tekeminen on monipuolista. Miltä kuulostaisi, jos pääsisit hyllyttämään esimerkiksi harrastukseesi liittyviä uutuustuotteita ja työpäivän päätteeksi voisit ostaa niitä itsellesi henkilökunta-alennuksella? Osastotyöskentelyssä askelmääräsi saattaa hypätä ennätyslukemiin ja kuormanpurku voi hyvinkin korvata salitreenin, jonka myötä sinulle voi jäädä vieläkin enemmän vapaa-aikaa🙏.

Tehtävä on 4 kuukauden mittainen määräaikaisuus. Työ alkaa huhti-toukokuun aikana ja työaika on 5-20 h/vko. Täytämme tehtävän heti, kun löydämme sopivan työkaverin joukkoomme, joten toimithan pian!

Jos olet innokas somettaja, pääset mahdollisesti luomaan sisältöä myös somekanavillemme kesän aikana 📱. Tutustu aiempien kesätyöntekijöidemme kokemuksiin Instagram -tilimme Kesätyö-kohokohdasta ja nettisivuiltamme.
Www

https://emp.jobylon.com/jobs/224949-tokmanni-kassa-myyjia-kesatoihin-juva-maaraaikainen-5-20-hvko/

Share