Opiskelijatöihin.fi

Proco Partners (Contio henkilöstöpalvelut Oy)

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.4.2024

Work type
Full-time work

Work duration
Over 12 months

Work starts
Sopimuksen mukaan

Salary
Pohja + Provisio

Applying ends
11.4.2024

Work place address
Kuopio 70100, Kuopio

More information from
Viljami Leino, 040 740 5545 (arkisin 15-16)

Account Manager

Work description Mastermark on suomalainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1978. Mastermark myy logotuotteita ja niihin liittyviä palveluratkaisuja Suomessa ja maailmalla. Mastermarkin liikevaihto vuonna 2022 oli 18,8 milj. ja sen palveluksessa oli 100 henkilöä. Viimeisen asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan 97 % asiakkaista olisi valmis suosittelemaan Mastermarkia.



Mastermark hakee myyntitiimin vahvistukseksi Account Manageria. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä tehdään arkisin siihen aikaan, kun asiakkaat ovat tavoitettavissa, aikavälillä 8-17. Päivittäinen työaika vierähtää joko etänä, myyntikonttorilta, tai asiakkaan toimipisteellä tapaamisissa. Tehtävässä aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos sydämesi sykkii myyntityölle, ja haluat maineikkaaiseen perheyhtiöön töihin edustamaan huippubrändejä, niin jatka lukemista! 


Toivomme sinulta

Tulevalta Account Managerilta odotamme aktiivista ja energistä otetta myyntityöhön. Sinulla on vahva innostus toimia uusasiakashankinnan parissa ja halua menestyä myyjänä, tarjoten asiakkaille arkea ilahduttavia tuotteita. Toivomme sinun omaavan aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, mieluiten B2B myynnin parista, mutta huomioimme myös muun aikaisemman työkokemuksen, jossa olet toiminut asiakkaiden parissa. Koulutustaustasi on mieluiten kaupallinen (Merkonomi, Tradenomi), mutta kehoitamme hakemaan tehtävää rohkeasti, vaikka koulutusalasi olisi jotain muuta. Ennen kaikkea asenne ja luonne ratkaisee, ja tehtävässä menestyvät parhaiten henkilöt, jotka nauttivat asiakkaiden kohtaamisista ja tavoitteiden saavuttamisesta. Työssä pitää pystyä puhumaan ja tuottamaan kirjallista suomea erinomaisesti. Oma auto on tehtävässä välttämätön, sillä n. puolet työajasta menee asiakastapaamisissa tai niihin kulkemisessa.

Työtehtävät

Account Manager rakentaa omaa asiakassalkkua aktiivisella myyntityöllä, ja huolehtii lisäksi olemassa olevien asiakkaiden tarpeista. Valtaosan työajasta nappaa asiakastapaamisten sopiminen ja asiakastapaamiset joko etänä tai asiakkaan toimitiloissa. Account Manager vastaa myynnin koko syklistä, alkaen prospektoinnista ja päättyen tarjouksen tekoon sekä kaupan klousaamiseen. Työviikot menevät pääosin seuraavien toimien parissa:

- Aktiivinen tapaamisten sopiminen (soittaminen) asiakkaiden kanssa.
- Asiakastapaamiset etänä tai paikan päällä
- Tarjousten tekeminen sekä follow-up soitot ja neuvottelut.
- Lisämyynti olemassa oleville asiakkaille.
- Yhteydenpito organisaation sisäisten toimijoiden kanssa (asiakaspalvelutiimi) tuotteiden toimittamiseen varmistamiseksi. 

Työsuhteen alussa perehdytys järjestetään useamman henkilön toimesta, ja saat kaiken tarvittavan tietotaidon niin ohjelmistoista kuin työn tekemiseen liittyvistä käytännöistä. Account Manager työskentelee Myyntijohtajan alaisuudessa, jolla on auttava ja innostava ote koko työsuhteesi ajan. 


Tarjoamme sinulle

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme! Mastermarkilla olet tärkeässä roolissa luomassa asiakkaillemme kokemuksia, jotka liikuttavat ja koskettavat enemmän kuin muu media. Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn vakavaraisessa yhtiössä, kattavan perehdytyksen, sekä ammattimaisen tiimimme tuen. Meillä on puitteet kunnossa, jotta sinä voit menestyä Account Managerina.

Tehtävän palkkaus koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä provisiosta. Palkkausmalli on neuvoteltavissa pohjapalkan suuruuden sekä provisioprosentin suhteen. Account Managerin tavoitepalkka on vähintään 2900-3200€/kk. Provisiokattoa meillä ei ole.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää CV ja muut mahdolliset liitteet. Aloitamme puhelinhaastattelut jo hakuaikana. Sopivien henkilöiden kanssa edetään varsinaiseen haastatteluun. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä sähköpostia tai soittamalla arkisin klo 15-16 välillä. Hakuprosessista vastaa Viljami Leino / Proco Partners (040 740 5545, viljami@procopartners.fi).
Www

https://ats.talentadore.com/apply/account-manager-mastermark-oy-kuopio/Z9LeXl

Share