Opiskelijatöihin.fi

ATA Henkilöstöpalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 7.4.2024

Work type
Summer work

Work duration
1 - 3 months

Work starts
Kesäkuu

Salary
10,90€-11,33€/h

Applying ends
7.4.2024

Work place address
Pienen Neulamäentie 13 70800, Kuopio

More information from
Janne-Pekka Pesonen, 044 4914 588

Kesätyöntekijöitä Laatupesulle

Work description Etsimme Laatupesu Oy:lle kahta kesätyöntekijää mattojen pesuun sekä tullaukseen.

Millaista työtä on tarjolla?

Toisen kesätyöntekijän työnkuvaan kuuluu vuokramattojen pesu pesukoneessa. Työ on fyysisesti rankkaa, sillä märät matot ovat painavia. Työvuorossa kanssasi on toinenkin työntekijä osan ajan päivästä, osa päivästä työskennellään itsenäisesti.

Tullauksessa työnkuvaan kuuluu likaisten vaatteiden vastaanotto. Työpäivät sisältävät muun muassa vaatteiden tarkistusta (kuten taskujen tyhjennykset) sekä koodausta asiakasjärjestelmiin.

Työ kummallakin pisteellä on fyysisesti suhteellisen rankkaa seisomatyötä. Työpaikalla on tarkka hygieniavaatimustaso, jonka mukaisesti työskennellään.

Millaista tekijää etsimme?

Työskentely edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa. Etsimämme henkilö on yhteistyökykyinen, sillä työskentelemme tehokkaasti tiiminä itsenäisellä otteella. Työskentelytyyli on tarkka ja huolellinen, työympäristö on siisti. Työkielenä on suomi.

Olennaisinta on oikeanlainen motivaatio ja asenne, niiden myötä työn kyllä oppii!

Mitä tarjoamme?

Töitä tehdään arkisin päivä- tai iltavuorossa työpisteestäsi riippuen. Työvuoron kesto on 7,5 tuntia sisältäen ruokatauon, mutta joissain tilanteissa päivät voivat venyä hieman pidemmiksi.

Käytössä on tekstiilihuoltoalan työehtosopimus ja tuntipalkka (10,90 €/h – 11,33 €/h). Työsuhteet ovat määräaikaisia kesän ajalle.

Mattojen pesussa työt alkavat 10.6. ja kestävät 2.8. saakka.

Tullauksessa työt alkavat 24.6. ja kestävät 9.8. saakka.

Etsimme tekijöitä, jotka sitoutuvat koko kesän ajaksi. Kaksi ensimmäistä viikkoa on varattu perehdytykselle vakituisten työntekijöidemme toimesta. Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja ATA-Henkilöstöpalveluiden välille.

Miten edetä?

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, jätäthän siis hakemuksesi heti. ATA-Henkilöstöpalvelut hoitaa hakemusten käsittelyn ja ensimmäisen haastattelukierroksen, potentiaalisimmat hakijat etenevät haastatteluun Laatupesulle.

Toivottavasti saamme sinusta uuden työkaverin!
Www

https://ats.talentadore.com/apply/kesatyontekija-laatupesu-oy/Zx3d11

Share