Opiskelijatöihin.fi

K6 Consulting

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.5.2018

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
13.5.2018

Työpaikan lähiosoite
Tampere 33200, Tampere

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting p.+358 50 351 2400 email:mikaela.johansson@atalent.fi

(Jr.) Projekti-insinööri

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Osa-aikainen, vakituinen
Suositusvuosikurssi: 3 vsk. – opintojen loppuvaihe
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Työaika: 2-4 päivää viikossa
Sijainti: Tampere/Espoo
Haku-DL: su 13. toukokuuta 2018

K6 Consulting Oy on kasvava rakennuttajakonsulttitoimisto ja etsimme uusia osaajia, jotka pystyvät toimimaan uudenlaisessa verkostoituneessa projektitoiminnan ympäristössä. Palvelemme joustavasti asiakkaitamme, ja toimimme tehokkaasti nykyaikaisilla projektitoiminnan ICT-järjestelmillä ja vältämme byrokraattisia toimintatapoja. Osaamisellamme ansaitsemme päivittäin asiakkaidemme luottamuksen ja tarjoammekin sinulle mielenkiintoista työtä asiantuntijaorganisaatiossa, joka tuo merkittävää lisäarvoa asiakkailleen. Projektimme ovat korkean teknologiaan liittyvä hankkeita ja asiakkaamme Suomen yrityselämän johtavia yrityksiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja omiin työaikoihisi. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä omien kiinnostustenkohteittesi mukaan sekä tuemme kehittymistäsi!

Etsimme nyt kehittymishaluista ja oma-aloitteista (Jr.) Projekti-insinööriä K6 Consulting Oy:lle ensisijaisesti Tampereelle, mutta hakemukset myös Espooseen otetaan huomioon! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana suurille, kansainvälisille yrityksille tuotettavissa projekteissa ja projekti-insinöörinä pääset osallistumaan laaja-alaisesti eri rakennuttamisprojektien hallintaan liittyviin tehtäviin. Laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia, kirjoitat kokousmuistiinpanoja, kilpailutat urakoitsijoita, teet laskelmia ja kustannusarvioita sekä muita selvityksiä projekteista. Tämän lisäksi seuraat aikatauluja ja osallistut rakennusvalvontaan työmaalla. Projekti-insinöörinä toimit niin asiakkaiden kuin myös alihankkijoiden ja urakoitsien yhteyshenkilönä, joten tässä tehtävässä korostuvat hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot. K6 Consulting tarjoaa sinulle pienen, mutta kasvavan yrityksen edut sekä mahdollisuuden sovittaa opintosi töiden ohelle, sillä töitä on tarjolla joustavasti 2-4 päivää viikossa!

Odotamme:

• Soveltuvia alan opintoja yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta (esim. rakennustekniikka, kiinteistötalous, talotekniikka)
• Oma-aloitteista asennetta ja aitoa halua oppia
• Hyviä MS Office, erityisesti Excel, -taitoja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Luemme eduksi:

• Osaamisen MS Projectista ja/tai CAD:sta
• Työmaakokemuksen

K6 Consulting tarjoaa:

• Monipuoliset työtehtävät mielenkiintoisissa projekteissa suurten, kansainvälisten yritysten parissa (esim. suuret teollisuuden/teknologia-alan yritykset ja finanssialan yritys)
• Tilaisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi
• Pienen, mutta kasvavan yrityksen joustavuuden ja vapaamuotoisuuden tekemisessä
• Tilanteeseesi sovitettavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Oletko sinä K6 Consultingin uusi (Jr.) Projekti-insinööri? Jos vastauksesi on kyllä, lähetäthän hakemuksesi viimeistään 13. toukokuuta 2018 tänne: https://apply.atalent.fi/k6-consulting-oy-jr-projekti-insinoori-5-2018 Kerrothan hakemuksessasi itsellesi parhaiten sopivan aloitusajankohdan sekä palkkatoiveesi. Pyydämme sinua toimittamaan hakudokumenttisi PDF-muodossa!

Tässä tehtävässä työllistyt aTalentin kautta asiakasyritykseemme. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi).
Www

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/jr-projekti-insinoori/

Jaa ilmoitus