Opiskelijatöihin.fi

Finnvera

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.5.2018

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Touko-kesäkuu, neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
22.5.2018

Työpaikan lähiosoite
Porkkalankatu 1, 00101 Helsinki 00101, Helsinki

Lisätietoja antaa
Meeri Sarkkinen / aTalent Recruiting

Tietoturva-asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen
Tausta: Viimeinen vuosi opinnoissa – jo työkokemusta
Työaika: Täysipäiväinen
Aloituspäivämäärä: Touko-kesäkuu, neuvoteltavissa
Sijainti: Helsinki tai Kuopio
Haun deadline: Tiistai 22.5.2018

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoittaja ja Suomen virallinen vientitakuulaitos Export Credit Agency (ECA). Meillä on merkittävä rooli suomalaisen yrityskentän rahoittajana.

Tarjoamme yritysrahoitusratkaisuja yhteistyössä kaikkien pankkiryhmien ja kansainvälisten rahoituslaitosten kanssa. Meille on tärkeää, että asiakkaamme menestyvät kansainvälisessä kilpailussa, luovat uutta ja kasvavat. Rahoitustoimintamme painopistealueet ovat investointien, yrityskauppojen, kaupankäynnin sekä yritysten perustamisten rahoittaminen. Haluamme, että palvelumme, osaamisemme ja joukkuepelimme tuottavat erinomaisia asiakaskokemuksia.

Keskeisiä vaikuttavuuden mittareita ovat muun muassa rahoituksen avulla syntyneiden uusien yritysten ja työpaikkojen määrä sekä vientitakuilla katetun viennin osuus Suomen kokonaisviennistä. Meillä työskentelee noin 370 yritystoiminnan kehittämisen ja rahoituksen ammattilaista 15 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Finnvera on saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen kahtena vuonna peräkkäin (Corporate Spiritin henkilöstötutkimukset 2016 ja 2017).

Finnvera etsii nyt asiantuntijaa hankkeeseen, joka keskittyy Finnveran ja sen alihankkijoiden tietoturvan suunnitteluun ja toteutukseen! Tehtävässä osallistut tietoturvaratkaisuiden suunnittelu- ja toteutustyöhön yhdessä alihankkijoiden ja ratkaisutoimittajien kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tietoturvaratkaisuiden käyttöönotto ja ylläpito Finnveran ja sen alihankkijoiden tietojärjestelmäkehityksessä, tietoturvavaatimusten hallinta, haavoittuvuusskannaukset ja niiden tulosten analysointi, tietoturvatestauksen automatisoinnin kehitys jatkuvan julkaisun yhteydessä, tietoturvapoikkeamien tutkiminen, tietoturvauhkien riskianalyysin laadinta sekä lokienhallinta- ja SIEM-ratkaisuiden kehittäminen ja ylläpito. Näiden lisäksi osallistut mahdollisesti tietoturvajärjestelmien kehittämiseen.

Toimit osana 20 hengen IT-organisaatiota, jossa työskentelet Finnveran muiden IT-asiantuntijoiden, IT-arkkitehtien ja turvallisuuspäällikön kanssa. Toivomme sinun olevan soveltuvissa tietoteknisissä opinnoissa aivan loppusuoralla tai jo valmistunut. Tehtävässä viihtyy henkilö, jolla on aitoa kiinnostusta tietoturvan parissa toimiseen ja osaamista aiheesta joko opintojen tai työkokemuksen kautta. Lisäksi arvostamme projektityöskentelykokemusta, pitkäjänteistä työskentelyotetta ja hyvää paineensietokykyä.

Tietoturva-asiantuntijalta odotamme:
• Soveltuvaa, tietoturvaan liittyvää tietoteknistä korkeakoulututkintoa tai loppusuoralla olevia opintoja
• Opintomenestystä tietoturvan kursseilta ja/tai alan työkokemusta
• Innostusta rakentaa pitkäaikaista uraa tietoturvan parissa
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Eduksi luetaan:
• Osaaminen tietoturvastandardeissa

Finnvera tarjoaa:
• Mahdollisuuden työskennellä vakaassa ISO9001 -sertifioidussa yrityksessä, jolle tietoturva on tärkeä asia.
• Roolin, jossa pääset kasvamaan ja halutessasi tulevaisuudessa vastaamaan Finnveran tietoturvasta
• Kehittymistäsi tukevan tiimin
• Modernin toimiston Helsingin Ruoholahdessa tai Kuopion Kallarannassa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemukseksi ja CV:si mieluiten pdf-muodossa tänne https://apply.atalent.fi/finnvera-tietoturva-asiantuntija-5-2018 viimeistään tiistaina 22.5 . Mainitse hakemuksessasi aikaisin mahdollinen aloituspäiväsi ja liitä mukaan myös GitHub-profiilisi osoite ja opintosuoritusotteesi. Huomioithan, että etenemme potentiaalisten kandidaattien kanssa jo hakuaikana, joten hae nopeasti!

Tutustu tarkemmin Finnveraan täällä: https://www.finnvera.fi/ . Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.
Www

https://www.finnvera.fi/

Jaa ilmoitus