Opiskelijatöihin.fi

Opset Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.12.2018

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES

Haku päättyy
31.12.2018

Työpaikan lähiosoite
Savilahdentie 6 70210, Kuopio

Lisätietoja antaa
Elina Malinen 0406578078

Myyntineuvottelija

Työtehtävän kuvaus Palvelumme voimakkaasti kasvaessa haemme Opset Oy:lle Kuopioon

Myyntineuvottelijoita pankkitiimeihin

Tehtävät

Pankkitiimeissä työskentely ei edellytä aiempaa kokemusta pankkialalta. Perehdytämme uudet työntekijät työtehtävään laadukkaasti noin kahden viikon mittaisella perehdytysjaksolla.

Myyntineuvottelijan työtehtävät sijoittuvat Opsetin pankkipalveluiden ulossoittotiimiin, jossa palvelet OP Ryhmän asiakkaita puhelimitse ja verkkoviestein. Työtehtävät alkavat olemassa olevien asiakkaiden kontaktoinnista ja tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa osaamisen karttuessa.

Tehtävänäsi on asiakkaiden pankki- ja vakuutuspalvelutarpeiden kartoittaminen, aktiivinen uusien palveluiden myynti ja ratkaisuesitysten tekeminen asiakkuuksien kasvattamiseksi, uusasiakashankinta sekä finanssialaan liittyvät projektit.

Odotamme

Oletko myynnistä innostuva, tavoitteellinen ja aktiivinen henkilö, jolla on halua edelleen kehittyä puhelimitse ja sähköisissä kanavissa tapahtuvassa myynti- ja asiakaspalvelutyössä? Oletko juuri sinä uusi jäsen nuorekkaassa ja joustavassa pankkitiimissämme, jolle tiimihenki ja yhdessä tekeminen on tärkeää? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö.

Odotamme Sinulta positiivista asennetta myynti- ja puhelinpalvelutyötä kohtaan. Lisäksi haluamme, että tavoitteellisen työskentelyn lisäksi Sinulla on aito halu tarjota asiakkaille ainoastaan erinomaisia asiakaskokemuksia. Mahdollinen ruotsin kielen taito sekä kokemus pankki- tai vakuutuspalveluista katsotaan eduksi.

Asenne ratkaisee!

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen finanssialan muuttuvan maailman näköalapaikalla. Sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässäsi ja edetä organisaation sisällä sekä eri tiimien välillä.

Tarjoamme tehtävään kattavan koulutuksen ja vaihtelevia työtehtäviä. Tarjoamme Sinulle myös kiinteän kilpailukykyisen TES:iin perustuvan tuntipalkan. Haluamme, että työtyytyväisyytesi kuuluu äänestäsi, joten tarjoamme joustavien työaikojen lisäksi nykyaikaiset työvälineet ja – ympäristön.

Tarjoamme joustavilla työajoilla hyvät mahdollisuudet työskentelyyn eri elämäntilanteissa ja työ soveltuukin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun / syyskuun aikana. Määräaikainen työsuhde solmitaan vuoden 2019 tammikuun loppuun asti. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 12,5-37,5 tuntia viikossa, tuntimäärät ovat kuitenkin sovittavissa. Palveluaikamme on ma-pe 9.00-20.00 ja la 10.00-16.00.

Haemme myös muutamaa henkilöä kokoaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin.

Tutustu videolla Opsetiin ja työntekijöidemme ajatuksiin: https://www.youtube.com/watch?v=OPgbNhc7aok

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä mahdollisten kysymysten suhteen osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi. Haethan paikkaa oheisen linkin kautta HETI. Hakuaika päättyy 31.12.2018Tiedot

Haku päättyy: 31.12.2018

Työ alkaa: elo-syyskuussa 2018

Työsuhteen kesto: määräaikainen 31.1.2019 tai vakituinen

Työaika: 12,5 h - 37,5 h/vko

Työpaikan sijainti: Kuopio

Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28519&jc=1

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fiVuonna 2001 perustettu Opset on OPn ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla. Opset on vakavarainen, täysin kotimainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa.

Meillä Opsetilla on osuvimmat osaajat. Joukoissamme työskenteleekin jo yli 1 000 alansa ammattilaista toimintakenttinään esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.

Toimimme Suomessa 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla. Varsinaiset toimipisteemme ovat Helsingissä, Tampereella ja Kuopiossa.

Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.
Www

https://opset.fi/

Jaa ilmoitus