Opiskelijatöihin.fi

Liperin kunta

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.12.2018

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
KVTES

Haku päättyy
31.12.2018

Työpaikan lähiosoite
Varolantie 3 83100, Liperi

Lisätietoja antaa
Katariina Kaskes p. 050 477 8433

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Työtehtävän kuvaus Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Liperin kunnan varhaiskasvatuksen lyhytaikaisiin sijaisuuksiin.

Etsimme työntekijöitä tarpeesta riippuen eripituisiin sijaisuuksiin päiväkoteihimme Liperin kunnan alueelle. Yksikkömme sijaitsevat Liperissä, Ylämyllyllä ja Viinijärvellä. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat muutamista päivistä muutamiin viikkoihin. Pääasiallisesti sijaisuudet ovat työaikana arkipäivisin, mutta tarjolla on myös erityisesti opiskelijoille sopivia ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen lasten ja nuorten parista sekä alalle sopivan koulutuksen (esim. lähihoitaja, sosionomi) tai alan opinnot. Toivomme sinun olevan myös reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva aikuinen.

Haastattelemme kaikki soveltuvat hakijat ja pohdimme yhdessä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot sijaisuuksiin liittyen. Muistathan myös, että lyhytaikasetkin sijaisuudet voivat olla reitti kesätöihin tai vakituiseen työpaikkaan valmistumisen jälkeen. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin, jos työt opintojen ohella varhaiskasvatuksen parissa kiinnostavat!

Www

http://www.liperi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus

Jaa ilmoitus