Opiskelijatöihin.fi

KLOK

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.11.2018

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
19.11.2018

Työpaikan lähiosoite
Albertinkatu 25 00180, Helsinki

Lisätietoja antaa
Jasmin Shams (0504350807, jasmin.shams@atalent.fi).

Financial Manager (osa-aikainen)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, osa-aikainen (täysipäiväinen kesän 2019 jälkeen)
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - työelämässä
Työaika: 20h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: ASAP, sopimuksen mukaan
Sijainti: Albertinkatu 25, 00180 Helsinki
Haku-DL: 19.11.2018

KLOK on videoihin erikoistunut luova toimisto. Tuotamme moderneja videoita ja luomme tuloksia asiakkaillemme kertomalla tarinoita, joita heidän asiakkaansa haluavat nähdä. Palvelemme sekä kuluttaja- että yritysbrändejä, mainostoimistoja ja heidän asiakkaitaan sekä mediaverkostoja maailmanlaajuisesti. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Finnair, Finavia, Neste, Valio, Kesko ja Kone. Muodostamme ainutlaatuisen ja kokeneen tiimin, jossa yhdistyvät syvällinen ymmärrys laadukkaiden videoiden tuottamisesta sekä pitkän ajan osaaminen mainonnasta. Viime vuonna kasvoimme 87% ja sama tahti jatkuu tänäkin vuonna. Siksi etsimme nyt uutta vahvistusta tiimiimme tukemaan kasvuamme! Tutustu meihin tarkemmin täältä: https://www.youtube.com/user/KLOKcreativeagency?hl=fi/

KLOK etsii nyt itseohjautuvaa ja oma-aloitteista Financial Manageria tiimiinsä! Tässä roolissa tavoitteenasi on olla aktiivisesti ajan tasalla yrityksen taloudellisesta tilanteesta sekä toimia tiedonjakajana muille liiketoimintayksiköille. Vastaat päätöksenteosta budjetoinnin osalta ja annat isot linjat talouden puolesta muulle yrityksen toiminnalle. Pystyt myös muuttamaan numeerisen tiedon helposti ymmärrettävään ja muille motivoivaan muotoon. Käytännön tasolla työpäiväsi koostuvat esimerkiksi viikottaisten kassavirtaennusteiden ja analyysien tekemisestä, joiden kautta seuraat mm. miten eri osastot ovat budjetissa. Lisäksi osallistut sisäisiin palavereihin, joissa jaat tietoja myynnin ja tuotannon johdolle sekä toimitusjohtajalle. Tarkistat myös saatavat ja olet tarvittaessa niistä yhteydessä asiakkaisiin.

Tässä tehtävässä olet avainasemassa yrityksen talouspuolen hallinnasta, jonka vuoksi itsenäinen ja vastuullinen työskentelyote on tärkeää. Kykenet rohkeasti tuomaan esille omaa näkemystäsi ja pystyt seisomaan omien päätösten takana. Toisaalta hyväksyt myös sen, että virheitä voi tulla ja niiden sattuessa pystyt pitämään pään kylmänä ja selvittämään tilanteen. KLOK etsii henkilöä, joka pystyisi alkuun työskentelemään osa-aikaisesti (n. 20h/vko) ja ensi kesän jälkeen mahdollisuuksien mukaan täysipäiväisesti. Tavoitteena on löytää henkilö tehtävään mahdollisimman pian, sillä nykyinen Financial Manager siirtyy uusiin tehtäviin vuodenvaihteessa.

KLOK etsii henkilöä, jolla on

- jotain aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä joko opintojen ajalta tai valmistuttua
- soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. laskentatoimi)
- vahvat Excel taidot ja kokemus jostain taloushallinnon järjestelmästä (KLOKilla käytössä Netvisor)
- itseohjautuva ja aktiivinen työskentelyote
- sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito

Lisäksi eduksi katsotaan:

- työkokemus controllerin tehtävistä

KLOK tarjoaa sinulle:

- aidosti vastuullisen roolin, jonka kautta pääset vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja kehittämään omaa osaamistasi
- työyhteisön, joka koostuu alansa huipuista ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvista kollegoista. Töitä tehdään hyvällä ja kunnianhimoisella meiningillä. Tästä esimerkkeinä:
- tuotantomme - käy tutustumassa siihen tarkemmin täällä https://www.youtube.com/user/KLOKcreativeagency/videos
- #LIFEINHEL-kampanja, josta toimme pronssisen Cannesin Leijona-patsaan kotiin
- monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset näkemään ja oppimaan esimerkiksi johtoryhmätyöskentelystä
- paikan nopeatempoisessa ja vauhdilla kasvavassa firmassa, jossa urakehitykselle ei ole kattoa
- viihtyisät ja modernit työskentelytilat ja satunnaisten toimistokoirien seuraa

Mikäli olet KLOKin etsimä Financial Manager lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa: https://apply.atalent.fi/klok-financial-manager-part-time-11-2018 mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.11.2018. Laitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Lue lisää KLOKista täältä https://www.klok.fi/ tai kurkkaa meininkiä Instagramista @klokcreative. Tehtävästä voit kysyä tarkemmin nykyiseltä Financial Manager Antti Merisalolta (+358 45 123 2633, antti.merisalo[ät]klok.fi). Tavoitat hänet parhaiten ma-ti klo 17-19. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (0504350807 jasmin.shams[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi KLOKille.
Www

https://www.klok.fi/

Jaa ilmoitus