Opiskelijatöihin.fi

Azets

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.12.2018

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
9.12.2018

Työpaikan lähiosoite
Elielinaukio 00101, Helsinki

Lisätietoja antaa
Erkko Vanhakartano / aTalent Recruiting p.+358504019387 email:erkko.vanhakartano@atalent.fi

Junior Konsultti (tiedonhallinta)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen (mahdollisuus keskustella osa-aikaisuudesta työsuhteen aluksi)
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – valmistunut, relevanttia työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Sijainti: Elielinaukio, Helsinki
Haku-DL: Sunnuntai 9.12.2018

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää, ja Suomessa meitä azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja sekä konsultointipalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Etsimme Azetsille Junior Konsulttia työskentelemään M-Filesin, markkinoiden innovatiivisimman tiedonhallintajärjestelmän parissa. Junior Konsulttina luot omaan vastuualueeseesi liittyviä toiminnallisia ratkaisuja Azetsin asiakkaiden haasteisiin hyödyntäen uusimpia verkkopohjaisia työkaluja. Pääset työskentelemään pitkälti asiakasprojekteissa, joten aktiivisesta ja konsultatiivisesta työskentelyotteestasi on paljon hyötyä tässä tehtävässä. Sisäisesti teet paljon yhteistyötä robotiikka- ja ERP-tiimien kanssa.

Tässä roolissa pääset hyödyntämään teknistä osaamistasi ja kiinnostustasi, vaikka emme aikaisempaa järjestelmäkokemusta edellytäkään - pääset tutustumaan M-Filesiin perusteellisesti aloitettuasi tehtävässä. Tukenasi on muu konsulttitiimi, jota yhdistävät kunnianhimo, innostus ja motivaatio saada asioita aikaiseksi. Tehtävänkuva on muokattavissa osaamistasosi mukaan, joten tehtävä sopii sekä kehittymishaluiselle ja loistavalla asenteella varustetulle, uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle että jo kokeneemmallekin tekijälle.

Tässä tehtävässä:
• Vastaat asiakkaiden tiedonhallintaan liittyvien ratkaisujen suunnittelusta sekä olet mukana niiden käytännön toteutuksessa ja käyttöönotossa M-Files -tiedonhallintajärjestelmän asiantuntijana
• Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden koulutuksista, järjestelmätuesta ja neuvonnasta
• Toimit tarvittaessa myynnin asiantuntijatukena
• Olet oman vastuualueesi yhteyshenkilö asiakasyrityksille
• Pääset aktiivisesti mukaan Azetsin omien prosessien kehitykseen sekä automaatiohankkeisiin

Sinulta odotamme:
• Kiinnostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja halua kehittyä järjestelmäkonsultoinnin ammattilaiseksi
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja (esim. KTM, DI, tradenomi)
• Kykyä tunnistaa ongelmakohtia ja löytää niihin ratkaisuja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luemme:
• Aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä esim. konsultoinnin, taloushallinnon tai asiakasrajapinnan projektityön osa-alueilta
• Osaamisen M-files -järjestelmästä tai vastaavista dokumenttien hallintajärjestelmistä

Azets tarjoaa sinulle hyvien henkilöstöetujen lisäksi mahdollisuuden kehittyä taloushallintoon liittyvän tiedonhallinnan moniosaajaksi – tässä tehtävässä tulet M-Filesin asiantuntijana hallitsemaan niin dokumenttien luokittelurakenteet, dynaamiset tiedonhakunäkymät kuin älykkäät työnkulut ja automaatiotkin. Pääset osaksi vaihtuvia projekteja kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa arvostetaan avoimuutta ja yhteistyötä. Ympärilläsi oleva osaava tiimi toimii tukenasi haastavissa tilanteissa. Toimipiste sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Oletko juuri sinä seuraava Azetsin konsulttitiimin jäsen? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritusotteesi viimeistään sunnuntaina 9.12.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/azets-junior-konsultti-tiedonhallinta-11-2018. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa.

Miten etenemme rekrytointiprosessissa?
1. Puhelinhaastattelut aTalentin toimesta
2. Puhelinhaastattelut Azetsin toimesta
3. Ensimmäinen haastattelukierros Azetsilla
4. Lopullinen päätös tehtävään valittavasta henkilöstä

Huomioithan, että saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Mikäli tulet valituksi tehtävään, työllistyt suoraan Azetsille.

Pääset tutustumaan Azetsiin paremmin täällä: www.azets.fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).
Www

https://www.azets.fi/

Jaa ilmoitus