Opiskelijatöihin.fi

Polarputki

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.12.2018

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
13.12.2018

Työpaikan lähiosoite
Suolakivenkatu 1 00810, Helsinki

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting p.+358 50 599 1835

Tuotepäällikkö

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, määräaikainen 2019 loppuun.
Haettu tausta: Valmistunut - muutama vuosi työelämässä
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Suolakivenkatu 1, 00810 Helsinki
Haku-DL: 13.12.2018

Polarputki Oy on johtava erikoisterästen toimittaja Suomen konepaja- ja telakkateollisuudelle. Yrityksen omistaa saksalainen ThyssenKrupp Materials Services ja ruotsalainen Helens Rör AB. Päätuoteryhmiämme ovat saumattomat putket, pyöröteräkset, hydrauliikkatuotteet, prosessiputkistotuotteet ja ruostumattomat teräkset. Asiakkaitamme ovat valmistavat teollisuusyritykset, komponenttitoimittajat, teollisuuden alihankkijat ja asennusliikkeet. Vantaalla sijaitseva moderni teräspalvelukeskus tarjoaa asiakkaillemme lukuisia lisäarvoa tuovia palveluja. Ymmärrämme asiakkaidemme muuttuvia tarpeita ja tuemme heidän liiketoimintansa kehittymistä tarjoamalle heille laajan tuotevalikoiman sekä täsmälliset joustavat toimitukset. Panostamme pitkäaikaiseen kumppanuuteen.


Polarputki hakee joukkoonsa oppimishaluista ja järjestelmällistä Tuotepäällikköä noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin! Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset kehittämään niin teknistä osaamistasi omien tuoteryhmiesi parissa kuin perehtymään ostojen maailmaan. Polarputki on osto-organisaatio, joten tiivistettynä tehtävässäsi on tärkeää pyrkiä varmistamaan, että varastossa on oikeanlaista tavaraa, oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan. Optimoit varaston kiertoa ja arvoa, hallitset tuotenimikkeitä ja suunnittelet varastobudjetin. Vastaat konkreettisesta tavaran hankinnasta ERP-järjestelmän kautta, teet tarjouksia sekä valvot tilauksia. Toimit myös kiinteässä yhteistyössä omien tuotteidesi toimittajien kanssa: tapaamisten ja toimitus- ja hintaneuvotteluiden lisäksi työskentelet tuote- ja ostostrategian parissa. Yrityksen sisällä toimit paljon yhdessä myynnin sekä logistiikan kanssa ja esimerkiksi annat myynnille teknistä tukea. Emme odota sinun olevan valmis osaaja, vaan saat tehtävään ja perehtymiseesi kattavan tuen muilta tuotepäälliköiltä sekä esimieheltäsi. Tehtävä sopii hyvät sosiaaliset taidot omaavalle henkilölle, jolla on tarkka työote ja teknistä kiinnostusta.

Hakijalta odotetaan:
- Kaupallisia tai teknisiä amk-opintoja
- Tarkkaa työskentelyotetta ja hyvää ajankäytön hallintaa
- Hyviä yhteistyötaitoja ja halukkuutta oppia neuvottelutaitoja
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä työskennellä kansainvälisessä ympäristössä

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Osaaminen jostakin ERP-järjestelmästä
- Aikaisempi kokemus ostotehtävistä tai toimialatuntemus

Tarjoamme sinulle:
- Erinomaisen tuen perehtymisellesi
- Tehtävän, jossa pääset työskentelemään niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla
- Monipuolisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset oppimaan niin ostoista, myynnistä kuin teknisestä maailmastakin
- Kansainvälisen toimintaympäristön ja mahdollisuuden oppia kansainvälisestä liiketoiminnasta

Mikäli tämä tehtävä herätti mielenkiintosi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 13.12. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/polarputki-tuotepaallikko-11-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän.

Polarputkesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.polarputki.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (+358 50 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Polarputken palvelukseen.
Www

https://www.polarputki.fi/

Jaa ilmoitus