Opiskelijatöihin.fi

Vihreä Liitto

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 12.12.2018

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Tammikuu 2019, neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
12.12.2018

Työpaikan lähiosoite
Fredrikinkatu 33 00120, Helsinki

Lisätietoja antaa
Meeri Sarkkinen / aTalent Recruiting, +358 504350511

Ohjelmistokehittäjä

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täyspäiväinen / osa-aikainen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 28-35 h / vko, neuvoteltavissa
Toivottu aloituspäivämäärä: Tammikuu 2019, neuvoteltavissa
Sijainti: Fredrikinkatu 33, Helsinki
Haku-DL: Ke 12.12.

Vihreä liitto on vuonna 1988 puolueeksi rekisteröity poliittinen liike, joka tekee työtä sen hyväksi, että tuleville sukupolville jäisi elinkelpoinen maapallo. Taistelemme tasa-arvoisen, turvallisen ja oikeudenmukaisen tulevaisuuden puolesta. Annamme äänen niille, joiden ääni ei muuten kuulu: luonnolle, tuleville sukupolville, heikommassa asemassa oleville. Lue lisää Vihreistä täältä: https://www.vihreat.fi/.

Vihreä liitto etsii nyt tiimiinsä Ohjelmistokehittäjää. Roolin pääpaino on CiviCRM-pohjaisen ehdokas- ja jäsenrekisterin sekä lahjoituspalvelun kehittämisessä ja ylläpitämisessä sekä muissa IT-kehityshankkeissa. Tarkoituksenamme on tulevaisuudessa integroida vanha järjestelmämme ja CiviCRM keskenään, joten tämän integraation alkuun saattaminen olisi ainakin työpöydälläsi. Alkuun työskentelet myös lähestyviin eduskuntavaaleihin ja ehdokkaisiin liittyvissä ohjelmistokehityshankkeissa.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on hyvää osaamista Pythonissa. Sekä vanha järjestelmämme että CiviCRM on rakennettu PHP:lla, joten toivomme, että sinulla on vähintään jotain kokemusta PHP:n lukemisesta ja Drupal-sisällönhallintajärjestelmän käytöstä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tietojärjestelmäasiantuntijamme Pinja-Liina Jalkasen kanssa, jolta saat tukea järjestelmiemme kanssa toimimiseen. Työyhteisöämme voisi kuvailla adjektiiveilla rento ja joustava. Työsuhteet ovat perinteisesti olleet meillä pitkiä. Poliittisella kentällä tilanteet elävät nopeasti ja päivään saattaa tulla yllättäviä mutkia varsinkin vaalien alla, joten toivomme sinulta kykyä sietää yllätyksellisiä tilanteita sekä oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta. Tehtävä on lähtökohtaisesti täysipäiväinen (35 h / vko), mutta myös osa-aikaisuudesta voidaan keskustella. Toivomme sinulta alkuun läsnäoloa toimistolla, mutta etätyöskentely on mahdollista myöhemmin.

Hakijalta odotetaan:

- Kokemusta web-kehityksestä työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta
- Hyvää osaamista ja kykyä toimia itsenäisesti Pythonilla
- Peruskomentoriviosaamista PHP:sta
- Kokemusta Drupal-sisällönhallintajärjestelmästä
- Oma-aloitteista ja luovaa työskentelyotetta
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- CiviCRM-ohjelman tuntemus
- JavaScript-osaaminen
- Symfony- ja Yii-frameworkkien tuntemus
- Kiinnostus Vihreiden toimintaa tai yleisesti järjestötoimintaa kohtaan

Vihreä liitto tarjoaa:

- Tilaisuuden osallistua maailman muuttamiseen
- Vapaat kädet työnteon organisointiin haluamallasi tavalla
- Joustavuutta työaikoihin ja etätyömahdollisuuden
- Innostavan työympäristön ja mukavat kollegat

Kiinnostuitko? Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, CV:si sekä GitHub-profiilisi tai muut työnäytteesi viimeistään keskiviikkona 12.12. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/vihrea-liitto-ohjelmistokehittaja-11-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aikaisimman aloituspäiväsi.

Tehtävästä voit kysyä tarkemmin talous- ja henkilöstöpäällikkö Aleksi Laineelta iltapäivisin klo 13-15 välillä (0405270454, aleksi.laine[ät]vihreat.fi). Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Meeri Sarkkinen (050 4350511, meeri.sarkkinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vihreän Liiton palvelukseen.
Www

https://www.vihreat.fi/

Jaa ilmoitus