Opiskelijatöihin.fi

SRV

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 27.1.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan keväällä 2019

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
27.1.2019

Työpaikan lähiosoite
Tarvonsalmenkatu 15 02600, Espoo

Lisätietoja antaa
Mikaela Johansson / aTalent Recruiting, p.+358 50 351 2400 ,email:mikaela.johansson@atalent.fi

Haalariharjoittelu (rakennus)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täyspäiväinen, Määräaikainen, Kesätyö
Työaika: 40h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan keväällä 2019
Sijainti: PK-seutu, Pirkanmaa, Jyväskylä, Oulu tai Turku
Haku-DL: 27.01.2019

SRV, rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja, on vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, joka toimii Suomessa, Venäjällä ja Virossa. SRV:llä kaiken keskiössä on aina ihminen ja yrityksen vaatimaton tavoite on rakentaa onnellista elämää. Yritys tunnetaan haastavista ja rohkeista hankkeista niin maan päällä kuin alla: Kalasataman REDI, Kehä I Keilaniemessä, Koivusaaren metroasema, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena. Unohtamatta jo valmistuneita näkyvimpiä taidonnäytteitä, kuten Kampin keskus, Musiikkitalo Helsingissä, Torni-hotelli Tampereella ja tuhannet kodit ympäri Suomea. Omistautuneisuuden rakennuspalikoina toimivat yrityksen arvot: vastuullisuus, innostus tekemiseen, rohkeus kehittää, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö. SRV:n liikevaihto vuonna 2017 oli yli 1,1 miljardia euroa, ja yhtiössä työskentelee reilu 1 000 ihmistä, minkä lisäksi yritys työllistää hankkeissaan lähes 4 000 alihankkijan verkoston.

Etsimme rakennusalasta innostuneita haalariharjoittelijoita SRV:lle pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi myös Oulun, Jyväskylän sekä Turun alueyksiköiden työmaille kesäksi 2019 - kenties juuri sinua?

Mitä haalariharjoittelija tekee?
Haalariharjoittelijana pääset vetämään haalarit jalkaan ja tutustumaan työmaa-arkeen ottaen osaa rakennusmiehen perustehtäviin, kuten esimerkiksi tavaroiden siirtoon, maalaustöihin sekä rakennussiivoukseen. Rakennustyömaa saattaa olla sinulle vain opinnoista tuttu ulkona oleva työkenttä, mutta älä huoli: pääset osaksi osaavaa, työlleen omistautunutta ja motivoitunutta tiimiä, joka opastaa sinua rakennustyömaan työolosuhteisiin sekä työkaluihin. Osaamisesi kehittyessä roolisi sekä tarkemmat tehtäväsi ovat yksilöllisesti muokattavissa käynnissä olevan projektin luonteen mukaisesti.

Kenelle haalariharjoittelu on tarkoitettu?
Haalariharjoittelu on tarkoitettu rakennusalasta innostuneille AMK- tai yliopistotason opiskelijoille. Haalariharjoittelussa pääset hyödyntämään opinnoissasi hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä, eikä harjoittelu näin ollen vaadi sinulta aiempaa kokemusta työmaalta. Harjoittelu alkaa perehdytyksellä, jossa sinut opastetaan rakennustyömaan työolosuhteisiin sekä työkaluihin kiinnittäen erityistä huomiota turvallisuuteen sekä rakentamisen laatuun. Etsimämme haalariharjoittelijat ovat ennen kaikkea aktiivisen asenteen sekä oma-aloitteisen, itsenäisen ja tehokkaan työskentelytavan omaavia tulevaisuuden rakennusalan huippuammattilaisia. Tehtävässä korostuvat myös hyvät suomen kielen vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot niin kollegojen kuin myös yhteistyökumppanien ja asiakkaiden kanssa. Harjoittelu on siis tarkoitettu sinulle, joka haluat saada jalan oven väliin ja nähdä, miten rakennusalan edelläkävijäyritys toimii.

Viisi syytä innostua ja hakea harjoittelijaksi SRV:lle:
1. Tämä on oiva tilaisuus saada kätesi jälki näkyviin ihmisten arkeen.
2. Saat yksilöllisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kerryttäen samalla aidosti merkityksellistä työkokemusta rakennusalan aitiopaikalla. 3. Et jää yksin vastuusi kanssa, vaan kehittymismahdollisuuksien lisäksi saat myös rakennusalan huippuammattilaiset kollegoiksesi.
4. Pääset vaikuttamaan laaja-alaisen ja näkemyksellisen toimijan innovatiivisisiin ratkaisuihin hyödyntäen nykyaikaisia työvälineitä.
SRV on ihmisen kokoinen työpaikka, mutta pääset nauttimaan ison pörssiyrityksen eduista...
5. …sinun hyvinvointiasi unohtamatta: pääset halutessasi ottamaan osaa aktiivisen henkilöstön vapaa-ajankerhon, SRV Viihdytyksen, toimintaan, joka tarjoaa kurssien lisäksi myös erilaisia aktiviteetteja ja tapahtumia aina graffiteista ja askartelusta ralliautoiluun ja jääkiekko-otteluihin!

Kaiken tämän lisäksi pääset myös tutustumaan muihin SRV:llä työskenteleviin harjoittelijoihin ja verkostoitumaan heidän kanssaan. Huipputyypeille avautuu harjoittelun kautta myös mahdollisuus ottaa osaa SRV:n uuteen Trainee-ohjelmaan opintojen ohella ja kasvaa osaksi SRV:n huippujengiä!

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään sunnuntaina 27. tammikuuta 2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/srv-haalariharjoittelu-rakennus-12-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi kaupungin, johon olet ensisijaisesti hakemassa. Mikäli haet useampaan kaupunkiin, listaathan kaupungit suosimaasi hakujärjestykseen.

Olemme ottaneet kesäharkkahaussa käyttöön videohaastattelutyökalun. Videohaastattelut aloitetaan jo hakuajan kuluessa. Seuraathan sähköpostiasi ahkerasti mahdollisen videohaastattelukutsun varalta, sillä vastausaikaa on yleensä vain muutama päivä. Kaikki rekrytointipäätökset pyritään tekemään helmikuun 2019 loppuun mennessä ja tehtävään valittavat henkilöt tulevat työllistymään suoraan SRV:n palvelukseen.

Ota haltuun SRV:n Instagram-tili (https://www.instagram.com/srvfinland/) ja seuraa henkilöstön arkea niin toimistoilla kuin myös työmailla. Voit myös lukea SRV:stä lisää osoitteessa: https://www.srv.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi) keskiviikkona 19. joulukuuta 2018 klo 9-10.30, torstaina 3. tammikuuta 2019 klo 14.30-16, tiistaina 8. tammikuuta 2019 klo 12.30-14, perjantaina 18. tammikuuta 2019 klo 10-11.30 ja keskiviikkona 23. tammikuuta klo 12-13.30.
Www

https://www.srv.fi/

Jaa ilmoitus