Opiskelijatöihin.fi

Leirikesä ry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 10.1.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
noin 26.5.2019 tai myöhemmin

Palkkaus
TES:n mukainen (yksityisen sosiaalipalvelualan tes)

Haku päättyy
10.1.2019

Työpaikan lähiosoite
Useita osoitteita Helsinki, Hyvinkää, Porvoo, Espoo ja Vantaa 00250, Helsingfors

Lisätietoja antaa
Leirikesä ry / 09 8865 1280

Kesätöihin lasten leireille Etelä-Suomeen?

Työtehtävän kuvaus Tarjoamme tulevana kesänä maailman parhaita kesätöitä lasten leirien huolto-, leiriohjaus- ja asiakaspalvelutehtävissä noin 150:lle nuorelle. Työtehtäväsi voi olla esimerkiksi lasten ohjaamista, leirialueen kunnossapitoa, leiriohjelman suunnittelua, hyvän leiriruoan valmistamista, päiväleirien huoltoa leiritarvikkeista ja niiden logistiikasta vastaamalla, ensiavun antamista, yhteydenpitoa perheisiin tai muita leirien järjestämiseen liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme jokaiselle kesätyöntekijällemme juuri sopivasti haasteita tarjoavan työn: nuorimmat työntekijämme ovat vasta 15-vuotiaita ja vastuullisemmissa tehtävissä pääsee kehittymään jo kokeneempikin ammattilainen. Leirikesällä sinulla on myös hyvät etenemismahdollisuudet aina vain vastuullisempiin tehtäviin.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme työehtosopimuksen mukaisen palkan, kaikille kesätyöhön valituille koulutuksen ja perehdytyksen työhön, hoidamme säntillisesti kaikki työnantajan velvoitteet ja pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta. Yöleireillämme on mahdollisuus myös yöpymiseen ja vapaa-ajan viettoon omien työvuorojen välillä.

Hakuaika on käynnissä to 10.1.2019 asti internetsivuillamme: Tutustu työtehtäviin nyt ja käy täyttämässä hakemuslomake osoitteessa www.leiri.fi/rekry

Leirikesä ry on ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tekevä järjestö, jonka järjestämille leireille osallistuu vuosittain yli 3000 lasta ja nuorta.

Leirejämme ovat:
Kiljavan Leirikesä Hyvinkäällä (yöleirit)
Nikuvikenin Leirikesä Porvoossa (yöleirit)
Partiolaisten päiväleirit Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa (päiväleirit)
Scouternas Dagsläger i Helsingfors (päiväleirit)
International Day Camps in Helsinki (päiväleirit)

www.leiri.fi/rekry
Www

http://www.leiri.fi

Jaa ilmoitus