Opiskelijatöihin.fi

Sector Alarm

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.12.2018

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
16.12.2018

Työpaikan lähiosoite
Lahti 15100, Lahti

Lisätietoja antaa
Laura Seppä / aTalent Recruiting, p.040 557 9389

Kenttämyyntipäällikkö Lahteen

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: kokoaikainen, vakituinen
Työaika: 38 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: neuvoteltavissa, sopimuksen mukaan
Sijainti: Lahti
Haku-DL: sunnuntai 16.12.2018

Ajattele vaakakuppeja. Sector Alarm laittaa tavaraa toiselle puolelle odottaen sinulta myyntiosaamista, näyttöjä ja ennenkaikkea asennetta. Toiselle puolelle laitetaan Sector Alarmin tarjoamat ansaintamahdollisuudet, edut ja kehittymismahdollisuudet. Tavoite on, että näet Sector Alarmin tarjoaman olevan kallellaan plussan puolelle ja laitat hakemusta tännepäin!

Nostetaan ensimmäisenä kissa vaakakuppien vaatimuspuolelle. Työ on uusasiakashankintaa, eikä tapoihimme kuulu kaunistella asiaa: tiimisi käy ovelta ovelle tarjoamassa Sector Alarmin turvallisuuspalveluita kotitalouksille. Sillä mikä olisi sen luontevampi tapa keskustella kodin turvallisuudesta kuin perheen oman keittiön pöydän ääressä? Siellä, missä kaikki arvokkaat asiat ovat lähellä ja läsnä. Todennäköisesti jokainen ovi ei aukea, mutta se ei lannista sinua eikä tiimiäsi, vaan jatkatte seuraavalle ovelle tietäen, että teette arvokasta työtä ja Suomea koti kodilta turvallisemmaksi paikaksi elää.

Sitten laitetaan tavaraa vaa’an toiselle puolelle. Tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus muodostaa ja kouluttaa itsellesi tuloksellinen ja motivoitunut myyntitiimi. Tiimin koko tulee olemaan noin 6-8 henkilöä, mutta sinun ei tarvitse olla valmis esimies tai osata rekrytoinnin saloja – Sector Alarmin osaava HR- ja rekrytointitiimi on tukemassa sinua jokaisessa vaiheessa. Tiimisi tuloksentekokyvyn kannalta tärkeässä roolissa tulee olemaan varsin klassiset asiat: omalla esimerkilläsi johtaminen ja tiimisi tukeminen kaikissa tilanteissa. Tehtävässä vastaat ja raportoit toki oman tiimisi tuloksesta, mutta suurta hallinnollista tehtävää tämä ei sinulta vaadi kuukausittaisten rutiinien lisäksi.

Seuraavan kohdan saat itse sijoittaa haluamallesi puolelle vaakaa: työajat sijoittuvat pääasiassa sunnuntaista torstaihin. Sunnuntaisin työskennellään klo 12-20 ja arkisin työajat sijoittuvat noin klo 14-22 välille. Voitkin siis nukkua aamuisin pitkään ja aloittaa viikonlopun vieton jo torstaina! Kaikesta tästä sinua palkitaan kannustavalla palkkamallilla ja omalla tekemiselläsi vaikutat suoraan omaan palkkaukseesi.

Mietitkö vielä, miksi hakea Sector Alarmille?
- Huikeat ansaintamahdollidet: pohjapalkka + provisiot – ilman palkkakattoa!
- Myyntipäälliköille räätälöity koulutusohjelma tarjoaa jatkuvasti koulutuksia ja osaamisen kehittämiseen panostetaan ympäri vuoden – ei vain työsuhteen alussa
- #sectostaff team spirit – tiimeissä pusketaan ja tsempataan toisia eteenpäin sekä pidetään pieniä kilpailuja hyvässä hengessä. Kaikilla on kuitenkin omat toimialueensa, joten emme kilpaile samoista alueista
- Myyntityö, jonka takana on aidosti helppo seistä. Työn merkityksestä riittää nykyään paljon puhetta, mutta työ suomalaisten kotien ja perheiden turvallisuuden tunteen vuoksi on aidosti arvokasta
- Kyntensä näyttäneille kasvuyritys pystyy tarjoamaan monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomaillakin
- Mahtavat myyntikisat ja palkinnot
- Kyseessä on suorarekrytointi eli työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen Sector Alarmille
- Lisäksi tarjolla on myös perinteisemmät edut, kuten puhelinetu, lounas- ja sporttietu, työterveyshuolto jne.

Vaatimukset:
- B-ajokortti
- Nuhteeton tausta
- Sujuva suomen kielen taito

Menestyäksesi tehtävässä sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä tai tiimin vetämisestä, sillä Sector Way Academy antaa sinulle kaikki tarvittavat eväät tehtävässä menestymiseen. Aiemmasta kokemuksesta ei kuitenkaan ole haittaa. Sen sijaan sinun tulee olla tavoitteellinen ja itseohjautuva henkilö, jolla on vahva tahto tehdä omasta tiimistä Suomen paras! Tämä edellyttää mm. joustavuutta työaikojen ja muiden muuttuvien tilanteiden suhteen sekä halua kehittää omaa osaamista. Etsimämme henkilö on työskentelytyyliltään periksiantamaton ja sinnikäs, mutta sen lisäksi on hankkinut jo sen verran omaa track recordia, että pystyy kokemuksen kautta ja omalla esimerkillään arjessa johtamaan omaa tiimiään. Aivan kuten menestyvää jääkiekkojoukkuetta on hankala johtaa peli-iltana toimistolta, sama pätee menestyvän myyntitiimin johtamiseen: joukkueenjohtaja on mukana siellä missä taika tapahtuu ja joukkueen kanssa kentällä!

#sectorstaff

Lisätietoja Sector Alarmista

Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille ympäri Euroopan. Yritys on perustettu Norjassa vuonna 1995 ja tällä hetkellä yrityksellä on noin 500 000 asiakasta, ja se on alansa toiseksi suurin toimija Euroopassa. Voimakkaasti kasvavan yrityksen toimintamaita ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Irlanti, Espanja ja Ranska.

Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Arvot eivät ole vain pelkkiä hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa. Sector Alarm pitää aidosti huolta työntekijöistään ja yrityskulttuuristaan. Jokainen uusi työntekijä perehdytetään tehtävään, organisaatioon sekä tapaan toimia. Hyvä tiimihenki ja kannustava työyhteisö ovat asioita, jotka aidosti näkyvät arjessa: https://www.instagram.com/explore/tags/sectorstaff/

Tutustu yritykseen lisää täältä: https://www.sectoralarm.fi/ tai lue Antin matka myyjästä kenttämyyntipäälliköksi täältä: https://fi.sectoralarm.fi/blogi/olen-ihan-liekeissa-kun-tulen-toimistolle-antin-tie-johti-myyjasta-paallikoksi

Kuinka päästä mukaan hakuprosessiin? Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan?

Lisätietoja hakuprosessista:

Lähetä CV:si PDF-muodossa täältä: https://apply.atalent.fi/sector-alarm-kenttamyyntipaallikko-lahteen-11-2018 Kerrothan hakudokumenteissasi alustavan palkkatoiveesi, mahdollisen aloituspäivämäärän. Kerro myös lyhyesti, miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tehtävään – hakemuksesi ei tarvitse olla täydellinen!

Hakuprosessin eteneminen: Ensimmäiset keskustelut aTalentin edustajan kanssa. Tämän jälkeen henkilökohtaiset haastattelut Sector Alarmin henkilöstön kanssa. Lopuksi soveltuvuustestit ja niiden läpikäynti sekä taustatietojen tarkistus.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Seppä (040 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi) ja torstaista 13.12. alkaen lisätietoja antaa Recruitment Manager Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[at]atalent.fi).
Www

https://www.sectoralarm.fi/

Jaa ilmoitus