Opiskelijatöihin.fi

Pontek Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.12.2018

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
16.12.2018

Työpaikan lähiosoite
Kutojantie 2 B 02630, Espoo

Lisätietoja antaa
Cécil Fagerström / aTalent Recruiting , p. +358505053170

Tietomallintaja

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Soveltuva tausta: Valmistunut – työelämässä oleva
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Espoo
Haku-DL: ASAP, viimeistään 16.12.

Insinööritoimisto Pontek Oy on vuonna 1966 toimintansa aloittanut rakennesuunnittelutoimisto. Olemme osa Solwers konsernia. Tarjoamme asiakaslähtöistä ja monipuolista suunnittelupalvelua yksityisille ja julkisille rakentajille. Päätoimipaikkamme sijaitsee Espoon Kilossa, mistä toimialueemme ulottuu koko Suomeen. Ydinosaamistamme ovat rakennetekniikka ja siltatekniikka. Sivutoimialojamme ovat vesirakennustekniikka sekä tutkimus- ja kehitystyö.

Rakentamisen ja suunnittelun asiantuntija – liity kasvavaan joukkoomme tietomallinnuksen jatkuvasti kehittyvälle kentälle! Pitkän linjan asiantuntijoista koostuvassa tiimissämme on nyt paikka rakentamisen ja suunnittelun osaajalle. Tässä positiossa toimit asiantuntijana silta- sekä taitorakennus projekteissa. Pääset tästä tutustumaan tarkemmin projekteihimme www.pontek.fi/siltasuunnittelun-referenssit. Tietomallintamiseen käytät mm. Tekla Structuresia, joten toivomme sinulta löytyvän kokemusta siitä, muut mallinnusohjelmat katsotaan eduksi.

Tulet toimimaan yhdessä 10 hengen tiimin kanssa asiakkaidemme luotettuna asiantuntijana. Teemme tiivistä yhteistyötä mm. Liikenneviraston, ELY-keskusten ja suurimpien kaupunkien kanssa. Työ koostuu pitkälti tietomallintamisesta, mutta halutessasi pääset myös perehtymään suunnitteluun, niin silta kuin talonrakennuspuolellekin. Työskentelytyyliltäsi sinun tulisi olla ongelmanratkaisukykyinen ja toivomme, että haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi.

Odotamme sinulta:
- Tehtävään soveltuvaan insinöörin koulutusta (esim. AMK/DI)
- Osaamista tietomallintamisesta Tekla Structuresilla, AutoCAD:sta toivomme sinulta perustaitoja
- Mielenkiintoa tai kokemusta parametrisesta mallinnuksesta
- Isojen kokonaisuuksien hahmottamista
- Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
- Vakituisen position, missä toivomme sinun viihtyvän kanssamme pidempäänkin
- Asiantuntijatyötä mielenkiintoisissa projekteissa alan huippujen kanssa
- Laajat henkilöstöedut sekä mutkattoman, matalan hierarkian omaavan työyhteisön

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 16.12. tänne: https://apply.atalent.fi/pontek-oy-tietomallintaja-12-2018 . Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muotoisina. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Pontek Oy:n pääset tutustumaan tarkemmin täällä: www.pontek.fi/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[at]atalent.fi).
Www

https://www.pontek.fi/

Jaa ilmoitus