Opiskelijatöihin.fi

Terveystalo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.1.2019

Työn luonne
Projektityö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
14.1.2019

Työpaikan lähiosoite
Jaakonkatu 3 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting, 050 599 1835

Technical Support Specialist

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Määräaikainen työsuhde 3-4 kuukautta
Suositusvuosikurssi: 3. vsk - valmistunut
Työaika: Neuvoteltavissa
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Sijainti: Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki
Haku-DL: 14.01.2019

Terveystalo on Suomen verkostoltaan suurin terveyspalveluyritys. Tarjoamme yleis- ja erikoislääkäripalveluja, työterveys- ja työhyvinvointipalveluja, sairaalapalveluja, diagnostiikkapalveluja (laboratorio, kuvantaminen ja seulonta), kliinisiä lääketutkimuksia ja suunterveyden palveluja. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt, vakuutusyhtiöt sekä julkinen sektori. Vuonna 2017 potilaskäyntejä oli yli 5,2 miljoonaa ja lääkärikäyntejä lähes 3,3 miljoonaa. Oma väki sanoo, että olemme joustava ja työntekijää arvostava työpaikka, jossa on hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä entisestään.

Terveydenhuollon digitalisaation eturintamassa kulkeva Terveystalo etsii Technical support specialistia osaksi moniammatillista sovelluskehityksen ja data-analytiikan tiimiään! Tehtävässä pääset työskentelemään Terveystalon oman Sirius-ohjelmiston kanssa, jota käytetään yritysasiakkaiden keskuudessa työkyvyttömyystapausten ennakointiin ja ennaltaehkäisyyn. Tiivistetysti kerrottuna työnkuvasi tulee sisältämään erilaisia selvitystehtäviä asiakkaiden auttamiseksi: etsit niin sanotusti ”pellin alta” vastauksia asiakkaiden kohtaamiin ongelmiin. Pääset ratkaisemaan mielenkiintoisia ongelmia ja toimimaan terveydenhuollon digikehityksen eturintamassa. Tämän lisäksi esimerkiksi integroit uusia yritysasiakkaita järjestelmään. Tehtävässä viestit asiakkaiden suuntaan ja osaatkin myös näppärästi kääntää teknisiä asioita yleiskielelle.

Toivomme, että SQL-tietokantahaut, Linux-komennot ja shell- ja bash-skriptaus ovat sinulle tuttuja. Ohjelmointiosaamista tehtävä ei vaadi, mutta sinun tulisi osata kuitenkin lukea ainakin hieman koodia. Tämä rooli soveltuu hyvin selvittelystä pitävälle ongelmanratkaisijalle, joka haluaa työskennellä osana tiimiä, mutta on kuitenkin työskentelytavoiltaan itseohjautuva. Saat ympärillesi osaavan tiimin, joka auttaa sinua alkuun pääsemisessä. Kun osaamisesi kasvaa ja työ alkaa rullata, työskentely on mahdollista myös etänä ja joustaviin kellonaikoihin oman aikataulusi mukaisesti. Rooli on toiveesi mukaan kokoaikainen tai osa-aikainen, joten se sopii hyvin myös opiskelijalle. Määräaikaisuuden jälkeen työsuhteen jatko on mahdollinen.

Tässä tehtävässä työllistyt aluksi aTalentin työntekijäksi, jolloin aTalent huolehtii laillisista työnantajan velvoitteista, kuten palkanmaksusta ja työterveydenhuollosta.

Hakijalta odotetaan:

- Soveltuvia yliopisto- tai AMK-opintoja (esimerkiksi tietotekniikka tai tietojenkäsittely)
- Jo hieman tehtävän kannalta relevanttia työkokemusta (noin yksi vuosi)
- Osaamista SQL-tietokantahauista, Linux-komennoista ja shell- ja bash-skriptauksesta
- Excel-osaamista
- Vahvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Ohjelmointiosaaminen
- Asiakaspalvelukokemus
- Vahva englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden päästä näkemään, miten modernia ohjelmistokehitystä tehdään suuressa yrityksessä
- Erilaisia mahdollisia kehittymispolkuja tiimin sisällä
- Mielenkiintoisia projekteja osana sitoutunutta tiimiä
- Modernit toimitilat ydinkeskustassa

Mikäli haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallesi Terveystalossa, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 14.1. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/terveystalo-technical-support-specialist-12-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Terveystalosta työnantajana voit lukea lisää osoitteesta https://www.terveystalo.com/fi/Yritystietoa/Terveystalo-tyontantajana/Digital-Health/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).
Www

https://www.terveystalo.com/fi/Yritystietoa/Terveystalo-tyontantajana/Digital-Health/

Jaa ilmoitus