Opiskelijatöihin.fi

OP Ryhmä

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.1.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
vuoden 2019 alusta

Palkkaus
Vakuutusalan TES

Haku päättyy
13.1.2019

Työpaikan lähiosoite
Savilahdentie 6 70210, Kuopio

Lisätietoja antaa
Henna-Riikka Manelius, henna-riikka.manelius@op.fi

Asiakasneuvoja

Työtehtävän kuvaus Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt OP Vakuutus Oy:lle Henkilöasiakkaiden vakuutuspalveluihin Kuopioon

ASIAKASNEUVOJIA

Asiakasneuvojana tehtävänäsi on tuottaa erinomaista asiakaskokemusta laadukkaalla ja sujuvalla ongelmanratkaisulla ja myyntityöllä. Asiakasneuvojana hoidat erilaisia asiakaskohtaamisia, kartoitat asiakkaiden tarpeita ja hyödynnät monipuolisesti asiakaspalvelun eri kanavia.


Mitä odotamme sinulta

Asiakasneuvojaltamme odotamme myynnillistä ja tavoitteellista otetta työhön. Suhtaudut ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kaikenlaisiin asiakaskohtaamisiin ja pyrit aina löytämään parhaan kokonaisratkaisun asiakkaalle kerralla kuntoon periaatteella. Kokemus asiakaspalvelusta ja myyntityöstä katsotaan eduksi, mutta meiltä löytyy myös monenlaisia tekijöitä monenlaisilla taustoilla, joten ethän epäröi hakea tehtävään! Tässä tehtävässä asenne ratkaisee.

Korostamme valintakriteereissä:
•Intohimoista asennetta myyntiä ja tavoitteellista tekemistä kohtaan
•Kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti
•Ymmärrystä asiakaspalvelun laadun tärkeydestä
•Kykyä tehdä päätöksiä vaihtelevissa palvelutilanteissa
•Erinomaisia tiimityöskentelytaitoja ja halua edistää hyvää tiimihenkeä
•Hyvää paineenhallintakykyä ja oma-aloitteisuutta


Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän innostavassa tiimissä, jonka toiminnassa korostuu hyvä yhteishenki, tiedon jakaminen ja tiimikavereiden kannustaminen. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen sekä etätyömahdollisuudet. Tukenasi ovat myös esimiehesi ja kollegasi, joten et siis jää tehtävässä yksin.


Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää rohkeasti lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 13.1.2019 mennessä OP:n Ura-sivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 400.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.
Www

https://op-careers.fi/job/Kuopio-Asiakasneuvoja/507873801/

Jaa ilmoitus