Opiskelijatöihin.fi

Nelonen Media Live

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2019

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
1.5.2019

Palkkaus
Palkaton harjoittelu

Haku päättyy
28.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Käsityökatu 18 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Kallio, 0504033622

Tapahtumatuotannon harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Kuopion toimisto on yksi Nelonen Media Liven vauhdikkaista tapahtumatuotannon kotipesistä. Kuopiossa tehdään hartiavoimin töitä niin Tahko Juhannuksen kuin Kuopiorockin eteen ja pidetään samalla hauskaa koko porukalla. Työpäivämme eivät koskaan ole samanlaisia.

Etsimme nyt tiiviiseen työryhmäämme harjoittelijaa, jolla on palava halu tehdä tapahtumia ja oppia uutta festivaalien kautta. Meillä pääsee osallistumaan konkreettisesti niin suunnitteluun kuin käytännön hommiin.

Aiemmat harjoittelijamme ovat mm. koordinoineet talkoohakua, osallistuneet monipuolisesti tapahtumatuotannon eri tehtäviin, roudanneet, laminoineet sekä tietenkin keittäneet kahvia kaiken muun toimen ohessa. Työtehtävät kuitenkin vaihtelevat laidasta laitaan, ja voidaankin puhua eturivin paikasta savolaisessa musiikkibisneksessä. Harjoittelijan hommat katsotaan jokaiselle sopiviksi niin osaamisen kuin mielenkiinnon mukaan.

Haemme ensisijaisesti oikeaa tyyppiä tähän hommaan. Pohjakoulutuksellasi ei ole väliä, mutta siitä on hyötyä. Aiemmat harjoittelijamme ovat olleet mm. kulttuurituotannon, liiketalouden sekä matkailun opiskelijoita. Toivomme että osaat kirjoittaa, lukea sekä puhua puhelimessa. Olisi hyvä, jos osaisit käyttää Facebookia ja Instagramia sekä tulisit toimeen ihmisten kanssa. Työvälineitäsi ovat mm. Excel, Word sekä Powerpoint. Ainoa pakollinen vaatimuksemme harjoitteluun on ajokortti, sillä autoa emme voi opettaa sinua ajamaan, kaikessa muussa voimme neuvoa.

Harjoittelu alkaa viimeistään toukokuussa ja kestää noin elokuun puoliväliin. Tarkemmat päivät sovitaan yhdessä, koska yhdessähän näitä tehdään.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 28.2.2019 mennessä osoitteeseen hanna.kallio@nelonenmedia.fi
Www

Jaa ilmoitus