Opiskelijatöihin.fi

JM Suomi Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.1.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
16.1.2019

Työpaikan lähiosoite
Hevosenkenkä 3 02600, Espoo

Lisätietoja antaa
Laura Seppä / aTalent Recruiting, +358 40 557 9389

Työmaakustannusinsinööri

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Soveltuva tausta: Opinnot loppusuoralla tai valmistunut
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: PK-seutu
Haun deadline: 16.1.

JM Suomi Oy on osa pohjoismaista JM-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin asuntokehittäjä. Yritys on lähtöisin Ruotsista vuonna 1945 ja JM Suomi Oy on perustettu vuonna 2006 kehittämään pääkaupunkiseudun asuntotuotantoa. Yrityksen toiminta keskittyy uudistuotannon kerrostalokohteiden rakentamiseen sekä asuinalueiden ja asuntojen kehittämiseen.

JM Suomi sai pohjoismaisen ympäristömerkin Joutsenmerkin perusluvan kerrostalotuotannolleen ensimmäisenä rakennusalan yrityksenä Suomessa ja yritys panostaa kestävään kehitykseen sekä ympäristöystävällisyyteen. Yrityksen arvoihin kuuluvat pitkäjänteisyys, herkkyys, tyylitaju, luotettavuus, laatu ja sitoutuminen. Työntekijöitä JM Suomessa on noin 60 henkilöä ja koko konsernissa työskentelee yli 2600 henkilöä. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja ihmiset ovat tekemisen sydän.

Haemme JM Suomelle motivoitunutta ja aktiivista työmaakustannusinsinööriä. Mikäli haluat olla mukana kehittämässä rakennusalaa ja oppia lisää työnjohdosta sekä monista muista kiinnostavista tehtävistä, niin tämä paikka on juuri sinulle tehty!

Työmaakustannusinsinöörinä olet läheisessä yhteistyössä muiden kumppaneiden kanssa ja toimit heidän kanssaan projektinjohto-, suunnittelunohjaus-, hankinta- sekä asukasmuutostehtävissä.
Tehtävänkuvaasi kuuluu myös työnjohdolliset tehtävät, aikatauluseuranta sekä aluesuunnittelu. Toimenkuvasi ei kuitenkaan ole kiveen hakattu – saat itse vaikuttaa siihen ja kehittää tehtävää oman erityisosaamisesi ja motivaatiosi mukaan.

JM Suomi tarjoaa sinulle erinomaiset puitteet ja perehdytyksen työssä menestymisen tueksi. Vauhtiin päästyäsi saat työskennellä itsenäisesti osana kovatasoista ja sparraushenkistä tiimiä. Hierarkia työpaikalla on matala, ja työn kehittämistä ja asioiden viemistä eteenpäin arvostetaan. Sinulta odotamme erityisesti aitoa kiinnostusta muuttaa ja kehittää rakennusalaa. Työotteeltasi olet tarkka ja sinnikäs tekijä, jolle tuloksellisuus on tärkeää. Sinun tulisi toimia hyvin paineen alla, eduksi näemme sen, että olet valmis kohtaamaan haasteet hyvällä asenteella avoimin mielin. Työskentelet pääosin työmailla sekä JM Suomen toimitiloissa Espoossa.

Edellytämme sinulta:

- Relevanttia taustaa rakennusalalta tai talouspuolelta, näemme eduksi aiemman työkokemuksen rakennusalalta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, venäjän tai viron kielen taito katsotaan eduksi

JM Suomi tarjoaa sinulle:

- Vakituisen position, missä toivomme sinun viihtyvän kanssamme pidempäänkin
- Erinomaiset puitteet menestyä työssäsi
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ripeästi
- Joustavan ja sinun kehittymistäsi tukevan työyhteisön
- Kilpailukykyisen palkkauksen matalan hierarkian omaavassa yrityksessä

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 16.1.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/jm-suomi-oy-tyomaakustannusinsinoori-1-2019. Toimitathan hakudokumenttisi pdf-muotoisina.

Pääset tutustumaan JM Suomeen tarkemmin täällä: www.jmoy.fi/. Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista antaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[ät]atalent.fi).
Www

http://www.jmoy.fi/

Jaa ilmoitus