Opiskelijatöihin.fi

Finnmap Infra

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.1.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
helmi-maaliskuu, neuvoteltavissa

Palkkaus

Haku päättyy
22.1.2019

Työpaikan lähiosoite
Pasila 00101, Pasila

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen 050 599 1835

Tietomallikoordinaattori

Työtehtävän kuvaus Finnmap Infra on mukana luomassa tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa. Heidän tavoitteenaan ovat toimivat, kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset väylä- ja aluesuunnitteluratkaisut. Finnmap Infra suuntaa myös maan alle; pohjarakennesuunnittelu kuuluu heidän erityisosaamiseensa. Heidän toimistonsa sijaitsee Helsingin Pasilassa – keskeisessä liikenteen solmukohdassa. Finnmap Infra on helposti lähestyttävä, rautaisella kokemuksella terästetty nuorekas ja innokas ammattilaisjoukkue valmiina vastaamaan haasteisiin. He kuuluvat tekniseen konsultointiin ja suunnitteluun erikoistuneiden yritysten muodostamaan Solwers-konserniin.Finnmap Infra etsii nyt toimeentarttuvaa ja itseohjautuvaa Tietomallikoordinaattoria täydentämään vauhdilla kasvavaa tiimiiään Helsingin Pasilaan! Tietomallikoordinaattorina työskentelet monipuolisesti erilaisten pienempien projektien ja suurempien tie, rata- ja kaupunkikehityshankkeiden parissa toimien yhteyshenkilönä useille sidosryhmille. Tehtävässäsi vastaat hankkeelle asetettujen tietomallinnuksen tavoitteiden toteutuksesta sekä varmistat vaatimusten ja ohjeistuksien noudattamisen ja suunnitteluprojektien menestyksekkään läpiviemisen.

Pääset osallistumaan koko suunnitteluprojektiin: laadit tietomallinnussuunnitelman, varmistat eri sidosryhmien suunnitelmien yhteensopivuuden ja ristiriidattomuuden sekä vastaat kattavasta dokumentoinnista ja teknisestä laadunvarmistuksesta läpi prosessin. Työssäsi hyödynnät yhdistelmämalleja ja tietomalliselostuksia, joiden sisällöstä, laadukkuudesta ja ajantasaisuudesta olet vastuussa läpi projektin. Luovutusvaiheessa vastuullasi ovat suuren mittakaavan laadunvarmistus sekä sisäinen tarkastus kattaen muun muassa aineiston oikeat nimeämiskäytännöt. Tietomallikoordinaattorina johdat tietomallikokouksia, joiden aikana varmistatte yhdessä suunnittelutiimin kanssa mallien, dokumentaation ja suunnittelijoiden toteuttaman tiedonhallinnan laadukkuuden.

Osaamisesi karttuessa pääset halutessasi tarttumaan erilaisiin mallinnustehtäviin sekä kehittämis- ja koulutusprojekteihin asiakasrajapinnassa. Pääset myös halutessasi kehittämään asiakkaittemme asiakkaittemme prosesseja ja tietomallintamista. Ammatillista kehittymistäsi tukevat kokeneemmat konkarit ja työsi on hyvin yhteisöllistä, joten tässä tehtävässä et taatusti jää yksin. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen avoimessa, rennossa ja vastaanottavaisessa työyhteisössä ja kannustavan tiimin tuen.

Finnmap Infra tarjoaa sinulle monipuolisen ja joustavan työtehtävän ideaalien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa. Kompaktissa 60 hengen yrityksessä pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen liiketoimintaan sekä omaan toimenkuvaasi osaamisesi karttuessa. Finnmap-Infra kannustaa henkilökohtaiseen kehittymiseen ja tarjoaakin monipuoliset uramahdollisuudet: osoittamalla kyntesi, voit edetä nopeastikin vastuullisiinkin tehtäviin. Finnmap-Infran työyhteisön henki on rento, avoin ja välittävä, joten mikäli haluat päästä osaksi lämminhenkistä ja huumorintajuista työyhteisöä, älä epäröi hakea!

Edellytämme:
Ymmärrystä inframallien vaatimuksista sekä alan termistöstä, nimeämiskäytännöistä ja tietomallinnusprosessista alalla
Relevanttia koulutustaustaa (YO, AMK, ammattikoulu esim. maanmittauksen parista)
Sujuvaa suomen kielen taitoa
Erinomaista kolmiulotteista hahmotuskykyä
Arvostamme, mikäli sinulta löytyy:
Englannin kielen taito
Kokemusta eri infra-alan suunnitteluohjelmistoista ja/tai yhdistelmämallityökaluista
Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi PDF-muodossa viimeistään tiistaina 22.1.2019 tänne: https://apply.atalent.fi/finnmap-infra-tietomallikoordinaattori-1-2019. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi.

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa http://www.finnmap-infra.fi/. Lisätietoja hakuprosessista sekä tehtävästä tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[at]atalent.fi)
Www

http://www.finnmap-infra.fi/

Jaa ilmoitus