Opiskelijatöihin.fi

SeaKing

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.1.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
21.1.2019

Työpaikan lähiosoite
Valimotie 13 B 00380 , Helsinki

Lisätietoja antaa
Lisa Jokinen / aTalent Recruiting , p.050 599 1835, email:lisa.jokinen@atalent.fi

Takuuinsinööri tai Asentaja

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen
Haettu tausta: Pian valmistuva - työelämässä
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan
Sijainti: Valimotie 13 B, 00380 Helsinki
Haku-DL: 21.1.2019

SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa “avaimet käteen” -periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Sen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kaikki alan johtavat varustamot ja telakat. Yhtiöllä on vahva, usean vuoden tilauskanta.

SeaKing Oy etsii nyt joukkoonsa itseohjautuvaa ja hyvät tekniset valmiudet omaavaa takuuasioiden hoitajaa. Vastaat laivakohtaisesti takuuvaateiden arvioinneista ja hoidosta. Huolehdit varaosien toimituksista, järjestät korjauskäynnit aluksille ja osallistut niihin tarvittaessa myös itse. Lisäksi tuet toimitusprojekteja teknisissä kysymyksissä ja vastaat niiden teknisen dokumentoinnin koonnista. Uusien laivojen lisäksi työskentelet liikenteessä olevien laivojen modernisointiprojektien parissa.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halua analysoida ja ratkoa teknisiä ongelmia. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen ja hoidat tehtäväsi vastuuntuntoisesti loppuun asti. Pärjäät englanniksi käytännön työtilanteissa ja elämäntilanteesi sopii myös ajoittainen matkustelu työn puolesta. Tehtävä on mukautettavissa niin kokeneelle alan osaajalle kuin vastavalmistuneellekin.

SeaKingilla saat erityislaatuisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi parhaiden osaajien kanssa ja nousta alan huipulle. Seaking etsiikin nyt henkilöä, joka on valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvia opintoja: AMK-insinööri tai tekninen ammatillinen tutkinto (esimerkiksi sähkö-, kone- tai kylmäasentaja). Myös valmistumisvaiheessa olevat insinöörit huomioidaan ja SeaKing tarjoaa mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiseen
- Itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
- Halua työskennellä niin toimistotehtävissä kuin hands on-korjaustöissä aluksilla
- Matkustusvalmiutta noin 20-50 päivää vuodessa
- Käytännön englannin kielen osaamista, jonka avulla pärjäät kansainvälisessä ympäristössä

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus korjaus-, takuu- tai asennustöistä (sähkö, kone, kylmä)
- Aikaisempi työkokemus laivoilta tai telakalta

Tarjoamme sinulle:
- Aidosti monipuolisen tehtäväkentän
- Kansainvälisen työympäristön, jossa pääset toimimaan useiden yhteistyötahojen kanssa
- Työn, jossa pääset toimiston lisäksi työskentelemään ympäri maailman mielenkiintoisissa kohteissa
- Kilpailukykyisen palkkauksen ja edut
- Kokeneiden kollegoiden tuen perehtymisellesi tehtävään

Mikäli tämä tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi, sekä CV:si viimeistään 21.1.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/seaking-oy-takuuinsinoori-tai-asentaja-1-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä.

SeaKingistä voit lukea lisää osoitteessa: www.seaking.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (050 599 1835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SeaKing Oy:n palvelukseen.
Www

https://www.seaking.net/

Jaa ilmoitus