Opiskelijatöihin.fi

Aalto EE

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.1.2019

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Helmikuu 2019

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
22.1.2019

Työpaikan lähiosoite
Mechelininkatu 3C 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
aTalentin Rekrytointipäällikkö Annika Salonen (050 3057375, annika.salonen[a]atalent.fi).

Coordinator Trainee

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, määräaikainen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe tai vastavalmistunut (tradenomi tai yo-merkonomi)
Työaika: 38h/vko (nelipäiväinen viikko myös mahdollinen)
Toivottu aloituspäivämäärä: Helmikuu 2019
Sijainti: Mechelininkatu 3C, Helsinki
Haku-DL: 22.1.2018

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.
Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Aalto EE etsii nyt reipasta, palveluhenkistä ja oppimishaluista koordinaattoriharjoittelijaa. Tavoitteenasi on taata asiakkaillemme hyvä palvelukokemus. Vastaat valmennusohjelmien käytännön järjestelyistä, aluksi avustavassa roolissa ja kokemuksen karttuessa itsenäisesti, yhteistyössä ohjelmajohtajan kanssa. Olet mukana koulutusten käytännön suunnittelussa, huolehdit niihin liittyvistä materiaalivirroista sekä pidät yhteyttä kouluttajiin ja asiakkaisiin. Osallistut tarvittaessa koulutusjaksoille ja vastaat siitä, että käytännön järjestelyt toimivat niiden aikana. Tehtäviisi kuuluu asiakas-, verkosto- ja projektitiedon hallinta sekä digitaaliseen oppimisympäristöön liittyvät hallintatehtävät ja aulapalvelutyö.

Palkallinen harjoittelu alkaa joustavasti esimerkiksi helmikuussa ja kestää syyskuun loppuun. Harkitsemme myös jatkon mahdollisuutta hyvissä ajoin ennen harjoittelun päättymistä - liiketoimintamme kasvaessa hyville tekijöille löytyy aina tilaa.

Hakijalta odotetaan:

-valmista tai loppuvaiheessa olevaa tradenomin tai yo-merkonomin tutkintoa
-innostusta asiakaspalvelutyöhön
-hyvää organisointi- ja priorisointikykyä
-hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
-sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa
-erinomaista digitaalisten työkalujen hallintaa ja innostusta työskennellä digitaalisessa ympäristössä

Lisäksi eduksi katsotaan:

-kokemus asiakaspalvelusta tai assistentin tehtävistä sekä projektin hallinnasta

Tarjoamme sinulle:

-monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset ensimmäisestä päivästä lähtien työn touhuun
-innostavan työympäristön ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvat työkaverit
-mahdollisuuden työsuhteen jatkoon harjoittelun jälkeen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si 22.1. mennessä osoitteessa:https://apply.atalent.fi/aalto-ee-coordinator-trainee-1-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Aalto EE:sta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.aaltoee.fi/ ja tehtävästä voit kysyä tarkemmin Aalto EE:n Satu Martikaiselta (050 5256462) torstaina 17.1. klo 9-10 välillä. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Annika Salonen (050 3057375, annika.salonen[a]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Aalto EE:lle.
Www

http://www.aaltoee.fi/

Jaa ilmoitus