Opiskelijatöihin.fi

Suomi camping Oy/Matkailukeskus Rauhalahti

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 3.3.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
1.5.-30.6.201

Palkkaus
Leirintäaluetyöntekijän palkkaus

Haku päättyy
3.3.2019

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hannaleena Uhlbäck-Ropponen, puh. 017 473 000, sales@visitrauhalahti.fi

Leirintäaluetyöntekijä

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahti on viiden tähden leirintäalue, jossa on 87 eritasoista mökkiä, 237 sähköllistä vaunupaikkaa, laaja teltta-alue, kesäravintola ja -kauppa sekä välinevuokraamo. Haemme mahtavaan porukkaamme vahvistukseksi kesän ajalle iloisia, ahkeria, joustavia ja työtä pelkäämättömiä työntekijöitä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työn kansainvälisessä viihtyisässä työympäristössä ja paikan nuorekkaassa työporukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki.

Työpaikkoja voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella, voit halutessasi liittää kuvan mukaan. Muista merkitä hakemukseesi, mille osastolle haet tai jos haet useammalle osastolle, niin merkitse ne numerojärjestyksessä kiinnostuksesi mukaan. ÄLÄ LÄHETÄ USEITA HAKEMUKSIA!

Hakemukset toimitetaan 3.3.2019 mennessä osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi

Haastatteluihin valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 13.3.2019 mennessä.

TEHTÄVÄKUVAUKSET JA OSASTOT:

Leirintäaluetyöntekijä / vastaanotto (4 työpaikkaa)
Leirintäalueen vastaanoton työtehtäviin kuuluu mökki-, vaunu- ja teltta-asiakkaiden sisään- ja uloskirjaus, yleisen informaation jakaminen, kioskitavaran myyminen sekä muut vastaanoton tehtävät. Työtehtäviin voi kuulua tehtäviä myös muilla osastoilla.
Työtehtävät vaativat 18 vuoden ikää, hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), asiakasystävällisyyttä, paineensietokykyä ja huolellisuutta kovassa kiireessäkin. Alan koulutus ja työkokemus, Sportum -varausjärjestelmän hallitseminen, hygienia- ja anniskelupassit sekä ensiaputaidot katsotaan eduksi.
Työ alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-3kk. Työ on 3-vuorotyötä.

Leirintäaluetyöntekijä / siivous (8-10 työpaikkaa)
Siivouksen työtehtäviin kuuluu alueen eritasoisten mökkien ja yleisten huoltorakennusten siivous.
Työtehtävät vaativat huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta, asiakasystävällisyyttä, kielitaitoa (asiakaspalvelutilanteiden vuoksi vähintään suomi ja englanti) sekä hyvää terveydentilaa. Alan työkokemus ja ajokortti katsotaan eduksi. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.
Työ alkaa huhti-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-6kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin. Mahdollisuus työtunteihin myös talvella.

Leirintäaluetyöntekijä / kiinteistöhuolto- ja vihertyöt (4 työpaikkaa)
Huollon työtehtäviin kuuluu alueen kiinteistöjen ja piha-alueiden kunnostukseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät, vihertyöt sekä huoltopäivystys.
Työtehtävät vaativat 18-vuoden ikää, huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta ja kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Kokemus ja koulutus rakennusalan-, LVI-, sähkö- ja vihertöistä katsotaan eduksi. Ajokortti on pakollinen. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.
Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2-4kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin.

Ravintolatyöntekijä / Kesäravintola (6-8 työpaikkaa)
Matkailukeskus Rauhalahden Kesäravintola on avoinna 24.5.-31.8.2019 välisen ajan.
Kesäravintolaan haetaan ravintolatyöntekijöitä. Työnkuvaan kuuluu kassatarjoilua ja ruoan valmistusta. Ruoan valmistukseen perehdytetään ennen työn alkua. Tehtävät eivät vaadi kokin pätevyyttä, mutta se katsotaan eduksi. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.
Työtehtävät vaativat 18 vuoden ikää, hyvää kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti), asiakasystävällisyyttä, paineensietokykyä ja huolellisuutta kovassa kiireessäkin. Työntekijöiltä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassi sekä töiden alkaessa salmonellatodistus.
Työ alkaa touko-heinäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 1-4 kk. Työ on 2-vuorotyötä.

Leirintäaluetyöntekijä / kesäkauppa ja välinevuokraamo (2-3 työpaikka)
Kesäkaupan ja välinevuokraamon työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, myyntityö, kaupan siisteydestä ja valikoimasta huolehtiminen sekä välinevuokraus ja niiden käyttöopastus.
Työtehtävät vaativat 18-vuoden ikää, huolellisuutta ja paineensietokykyä kovassakin kiireessä, joustavuutta ja kielitaitoa (vähintään suomi ja englanti). Kokemus asiakaspalvelusta, myyntityöstä, kassatyöskentelystä, välinevuokrauksesta ja ohjelmapalveluista katsotaan eduksi. Työtehtäviin voi myös kuulua tehtäviä muilla osastoilla.
Työ alkaa touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan, työ kestää 2-3kk. Työtä tehdään pääosin yhdessä vuorossa, myös viikonloppuisin.


Www

http://www.visitrauhalahti.fi

Jaa ilmoitus