Opiskelijatöihin.fi

Kuopion Elämyspalvelut Oy / Cafe Väinö

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2019

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
toukokuu

Palkkaus
Palkaton harjoittelu

Haku päättyy
28.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Väinölänniemi 26 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Kallio, 0504033622

Elämystuotannon harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Elämyskeskus Cafe Väinölle harjoitteluun? Kyllä!

Real Albert Promotion etsii innovatiivista ja palvelualtista harjoittelijaa kesäkaudelle 2019. Harjoittelu räätälöidään sopivaksi harjoittelijan omien vahvuusalueiden ja kiinnostuksenkohteiden mukaan, mutta pääpaino harjoittelussa on Cafe Väinön toimintoihin osallistuminen. Vuoroja tulisi sopimuksen mukaan Cafe Väinöllä ravintolan asiakaspalvelutehtävien parissa.

Cafe Väinö toimii Väinölänniemen uimarannan kupeessa. Väinöllä on anniskeluoikeudet, ja siellä myydään mm. jäätelöä, virvokkeita, karkkeja ja pikkusuolaista. Suuressa roolissa kahvilan yhteydessä on vuokraustoimintaa (uimaleluja, pelejä), johon tulemme panostamaan tulevana kesänä entistä enemmän. Cafe Väinöä tullaan uudistamaan kevään aikana, ja harjoittelijan tehtäviin voi kuulua uudistuksiin liittyvien tapahtumien sekä some- markkinoinnin suunnittelua ja toteutusta.

Lisäksi harjoittelijan työnkuvaan voi kuulua muut Real Albert Promotionin elämys- ja tapahtumatoimintaan liittyvät työtehtävät (Kuopion Kuplafutis, Kuopion Saunalautta, Kuopion Limusiini). Tapahtumiimme kuuluvat Tahko Juhannus, Kuopiorock ja Sunsets Kuopio saattavat myös työllistää harjoittelijaa.

Harjoittelijalta toivomme joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja hyvää otetta käytännön tehtävien suhteen. Harjoittelun kesto on n. 3kk opiskelutilanteesta riippuen. Anniskelupassi oltava, hygieniapassi ja ajokortti plussaa.

Lähetä työhakemus ja CV 28.2.2019 mennessä osoitteeseen hanna@realalbertpromotion.fi
Www

Jaa ilmoitus