Opiskelijatöihin.fi

Promootiotoimisto Mainio Oy

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
heti

Palkkaus

Haku päättyy
31.12.2019

Työpaikan lähiosoite
Lauttasaarentie 40 00200, Helsinki

Lisätietoja antaa
Henna Ilmonen / 0445-300677

Töitä tehokkaille, myyntitaitoisille ja hymyileville PR-henkilöille / myynninedistäjille!

Työtehtävän kuvaus Yrityksemme Promootiotoimisto Mainio Oy etsii mainioon joukkoonsa tehokkaita, sinnikkäitä, iloisia ja ennen kaikkea myyntitaitoisia promoottoreita.

Yhteisöllenne ja lähipiirillenne jaettava/ tulostettava työilmoitus on toimitettavissa sinulle toivomaasi sähköpostiosoitteeseen.

Yrityksemme tarjoaa töitä kokopäiväisille promoottoreille, sivutyötä tarvitseville tai vaikkapa opiskelijoille satunnaisiin viikonlopputöihin. Aikaisempaa kokemusta promoottorin työstä ei tarvita... oikeaa asennetta sitäkin enemmän.

Teemme töitä niin arjessa, kuin juhlassa, erilaisissa ympäristöissä (messut, tapahtumat, yritystilaisuudet, päivittäistavarakaupat, elintarvikemyymälät jne.) ja erilaisten yritysten kanssa, joten promoottorien erilaisuus; luonteenpirteet, sukupuoli ja persoonallisuus ovat valtava vahvuus.

Ikää, sukupuolta tai ulkoisia seikkoja tärkeämpää on henkilön hyvä ja reipas asenne.

Promoottorimme ovat tällä hetkellä iältään 16-67-vuotiaita.

Uudenmaan alue on luonnollisesti eniten työllistävä alue mutta mainioita promoottoreita tarvitaan jatkuvasti lisää ympäri Suomen.

Kysyntää on varsinkin seuraavissa kaupungeissa; Turku, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli, Lappeenranta, Imatra, Kotka, Kouvola, Lahti... edellä mainittujen lisäksi tarvetta on muissakin kaupungeissa.

Lisätietoja yrityksestämme löydätte kotisivuilta www.prmainio.fi

Pyydämme olemaan rohkeasti yhteydessä, kysymään halutessanne lisää ja vinkkaamaan
työmahdollisuudesta myös ympäristöllesi.
Www

http://www.prmainio.fi

Jaa ilmoitus