Opiskelijatöihin.fi

HVC Group Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2019

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian sopimuksen mukaan

Palkkaus
Harjoittelijoille maksetaan pieni kuukausikorvaus harjoittelun ajalta.

Haku päättyy
28.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Hämeenkatu 5 A 33100, Tampere

Lisätietoja antaa
Tuomas Tyrkkö

Asiakaskoordinaattori harjoitteluun Tampereelle

Työtehtävän kuvaus HVC Group Oy on tamperelainen yritys, joka on järjestänyt yritykselle erilaisia majoituspalveluita jo vuodesta 2006 alkaen. Yrityksen toiminta on voimakkaassa kasvussa jo useamman vuoden ja liikevaihto vuonna 2018 oli n. 4,5 M€.
HVC Asunnot (osa HVC Group Oy:tä) tarjoaa yrityksille palveluna kalustettuja asuntoja pitkäaikaisiin majoituksiin ympäri Suomen. HVC Asunnoilla on jo lähes 250 kalustettua asuntoa yli 40 paikkakunnalla ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat niin suomalaiset kuin ulkomaiset pk- ja suuryritykset.

Liiketoimintamme voimakkaasti kasvaessa etsimme nyt HVC Asunnot -tiimiimme asiakaskoordinaattoria suorittamaan korkeakouluopintoihin liittyvää työharjoittelua. Harjoittelu voi olla perusharjoittelu tai syventävä harjoittelu. Harjoittelun kesto on minimissään 3 kk ja avoinna on maksimissaan kaksi harjoittelupaikkaa.

Asiakaskoordinaattori toimii osana HVC:n asiakaspalvelutiimiä ja hänen päivittäisiin tehtäviinsä kuuluu mm. yhteydenpito asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin, tietokantojen ylläpito, verkkosivustomme ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen sekä erilaiset toimistotehtävät.
Lisäksi asiakaskoordinaattori osallistuu asiakaspalvelumme toiminnan kehittämiseen muun tiimin mukana.

Harjoittelijamme tulevat saamaan erinomaisen näköalapaikan liikematkailualalle sekä merkittävää kokemusta kotimaisesta B-to-B -kentästä. Motivoituneella ja hyvällä asenteella työnsä suorittaneella harjoittelijalla on erinomainen mahdollisuus työllistyä harjoittelun päätteeksi vakituiseen työsuhteeseen.
Harjoittelijoille maksetaan pieni kuukausikorvaus harjoittelun ajalta.

Työyhteisömme on nuorekas, rento ja kannustava. Hyvä työilmapiiri on meille tärkeää. Siksi etsimme joukkoomme innokkaita ja erinomaisella asenteella toimivia henkilöitä. Toimistomme sijaitsee Hämeenkadulla, aivan Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksin päässä Tampereelta ja lähialueilta.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköisesti mahdollisimman pian osoitteeseen tuomas.tyrkko@hvcasunnot.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti saapumisjärjestyksessä.
Www

http://www.hvcasunnot.fi

Jaa ilmoitus