Opiskelijatöihin.fi

Keypro Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.2.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
1.3.2019 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
ICT-alan TES:n mukaan

Haku päättyy
14.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Teollisuuskatu 13 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Essi Partti p. 044-032 8201

Asiakaspalvelutyöntekijä Kaivulupa.fi

Työtehtävän kuvaus Kaivulupa.fi-palvelu on koko Suomen kattava palvelu, joka selvittää kaivajille maanalaisten putkien ja kaapelien sijainnin. Mukana palvelussa on sähköverkkoyhtiöitä, kaupunkeja ja teleoperaattoreita, joiden puolesta tiimi toteuttaa kaapeliselvitykset kaivajille.

Olet mukana tiimissämme, jonka asiakaspalvelutaso on asiakastyytyväisyyskyselyjen mukaan huippu-laatua. Tiimiin halutaankin mukaan yhteistyötaitoinen ja toteuttamansa palvelun laatua arvostava henkilö. Aikaisempi kokemus puhelinasiakaspalvelusta luetaan eduksi.

Tavoitteenamme on kehittää menestyvää palveluamme ja laajentaa markkinoitamme.
Mahdollisuuksien mukaan tehtävää voi laajentaa esimerkiksi IT- tai kartoituspuolen töillä työtilanteen ja tehtävään valitun mielenkiinnon ja muun osaamisen mukaisesti.

Eduksi katsotaan, mikäli pystyt hoitamaan puheluja ruotsin kielellä. Kaivamiseen liittyvä tieto on hyödyksi, mutta ei välttämättömyys.

Edellytämme
- atk käyttötaidot
- kyky keskittyä ja työskennellä äänekkäässä ja hektisessä työympäristössä
- kyky työskennellä tiimissä

Asiakaspalvelutyöntekijän tehtävä on määräaikainen ruuhka-ajan tasoittamisen vuoksi, tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten 1.3.2019 ja kestää 30.10.2019 asti.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja CV 14.2. mennessä osoitteeseen careers@keypro.fi

Lisätietoja: Essi Partti, p. 044-032 8201

Keypro Oy on suomalainen verkko- ja paikkatietoratkaisuihin erikoistunut ohjelmisto- ja palveluyritys yli kahdenkymmenen vuoden ammattitaidolla. Tuotamme maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisia, SaaS-pohjaisia verk-kotietojärjestelmiä ja vaativan tason paikkatietopalveluita palvellen tällä hetkellä yli 200 asiakasta niin koti- kuin ulkomaillakin. Palveluksessamme on 90 asiantuntijaa Suomessa.Www

https://www.keypro.fi/fi/etusivu

Jaa ilmoitus