Opiskelijatöihin.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.2.2019

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Toukokuussa 2019

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
28.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Niskakatu 27 80100, Joensuu

Lisätietoja antaa
Piia Sallinen, 044 385 4280

Rekrytointiharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Oletko kiinnostunut rekrytointityöstä, työsuhdeasioista ja henkilöstöpalvelualasta? Etsitkö mukavaa harjoittelupaikkaa, jossa pääset oikeasti tekemään ja oppimaan asioita?

Haemme nyt Joensuun toimistollemme rekrytointiharjoittelijaa.

Harjoittelussa pääset tutustumaan rekrytointityöhön ja työsuhdeasioiden hoitoon, sillä työtehtäväsi sisältävät mm. hakemusten käsittelyä, työnhakijoiden kontaktointia ja haastatteluja, työtodistusten ja työsopimusten laadintaa, työsuhteiden hallintaan liittyviä avustavia tehtäviä sekä muita toimistotöitä.

Pärjäät tehtävässä, jos uskallat tarttua toimeen ja olet kiinnostunut oppimaan uutta, sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja olet tiimipelaaja, joka kantaa oman vastuunsa. Lisäksi pystyt työskentelemään muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Toivomme harjoittelun sijoittuvan touko-elokuun väliselle ajalle. Töitä tehdään pääasiassa klo 8-16, mutta tehtävä voi vaatia ajoittaista joustamista työaikojen suhteen. Maksamme harjoittelun ajalta opiskelijalle pienen kuukausittaisen harjoittelukorvauksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen harjoittelupaikan sekä hyvän perehdytyksen ja tuen työhön. Teemme töitä rennolla, mutta ammattimaisella otteella!

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian osoitteessa www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen, puh. 044 385 4280 / piia.sallinen@rtkpalvelu.fi.
Www

http://www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Jaa ilmoitus