Opiskelijatöihin.fi

Timo Ahonen

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.2.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heinäkuu 2018

Palkkaus

Haku päättyy
17.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Belmont 94002, Ca

Lisätietoja antaa
Timo Ahonen, timo.ahonen@gmail.com

Au Pair

Työtehtävän kuvaus Haluatko tutustua amerikkalaiseen kulttuuriin, nauttia aurinkoisesta Kaliforniasta ja parantaa englannin taitoa - lähde suomalaiseen perheeseen au pairiksi!

Etsimme reipasta, luotettavaa ja lapsirakasta au pairia perheeseemme. Asumme aurinkoisessa Pohjois-Kaliforniassa San Franciscon eteläpuolella. Perheeseemme kuuluvat 6- ja 10-vuotiaat tytöt, goldendoodle-koira Nellie sekä kokopäivätöissä olevat vanhemmat.

Tarve au pairille meillä olisi kesä-heinäkuussa 2019, mutta olemme joustavia aloituksen suhteen. Aikaisempi lastenhoitokokemus esimerkiksi lastenvahtina on välttämätöntä samoin kuin ajokortti ja hyvä ajotaito. Etsimme au pairia joka voisi olla perheessämme vähintään viisumin edellyttämän vuoden ajan. Au pair -ohjelman vaatimus on, että olet 18-26 -vuotias ja olet suorittanut lukion tai vastaavan tutkinnon.

Olemme yhteistyössä au pair -järjestön kanssa joka hoitaa viisumin ym. paperiasiat. Lisätietoja au pair -ohjelmasta Yhdysvalloissa löytyy EurAupairin sivuilta https://www.euraupair.fi/fi/usa-ohjelma

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja annamme lisätietoja sähköpostitse: anna.girsen@gmail.com & timo.ahonen@gmail.com
Www

http://bit.ly/aupairiksi

Jaa ilmoitus