Opiskelijatöihin.fi

Azets

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.2.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
17.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Elielinaukio 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti / aTalent Recruiting, p. +358 400 495 946, email: mikko.lahti@atalent.fi

Junior Konsultti (matkalaskujärjestelmät, 1-2 positiota)

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen (mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen)
Suositusvuosikurssi: Opintojen loppuvaihe – valmistunut, relevanttia työkokemusta
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Sijainti: Elielinaukio, Helsinki
Haku-DL: 17.2.2019

Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää, ja Suomessa meitä azetslaisia on 16:lla eri paikkakunnalla. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja sekä konsultointipalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Azets etsii nyt kasvavaan teknologiayksikköönsä kehittymishaluista Junior Konsulttia työskentelemään markkinoiden johtavien matkalaskujärjestelmien kanssa. Tehtävässä pääset luomaan vastuualueeseesi liittyviä järjestelmäratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin hyödyntäen uusimpia verkkopohjaisia työkalujamme. Tässä roolissa pääset hyödyntämään liiketoimintaymmärrystäsi osana kunnianhimoista, nopealiikkeistä ja aikaansaavaa konsulttitiimiä.

Työtehtävässäsi työskentelet matkalaskujärjestelmien parissa ja tulet olemaan mukana murroksessa, jossa Excel-pohjaisesta kulujenhallinnasta siirrytään älykkääseen mobiiliratkaisuun. Työskentelet tiiviisti asiakasrajapinnassa ja pääset ylittämään asiakkaiden odotukset asiantuntijuudellasi ja aktiivisuudellasi. Tehtävässä keskeistä asiakaslähtöisyyden lisäksi ovat ymmärrys teknologiasta ja halu työskennellä järjestelmäkonsultoinnin parissa suunnittelusta aina käytännön toteutukseen asti. Tehtävänkuvaa on myös mahdollista räätälöidä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, joten tehtävä sopii sekä kehittymishaluiselle uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle että jo kokeneemmallekin tekijälle.

Tässä tehtävässä:
• Vastaat asiakkaidemme kulujenhallinnan ratkaisujen suunnittelusta, käytännön toteutuksesta ja käyttöönotosta
• Vastaat asiakkaidemme koulutuksista, järjestelmätuesta ja neuvonnasta yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa
• Toimit tarvittaessa myynnin asiantuntijatukena
• Olet oman vastuualueesi yhteyshenkilö asiakasyrityksille
• Osallistut aktiivisesti prosessien kehitykseen muun tiimin kanssa sekä yhteistyöhön tuotekehitysyksikön kanssa

Sinulta odotamme:
• Kiinnostusta asiakasrajapinnassa työskentelyyn ja halua kehittyä järjestelmäkonsultoinnin ammattilaiseksi
• Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja (esim. KTM, DI, tradenomi)
• Kykyä tunnistaa ongelmakohtia ja löytää niihin ratkaisuja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luemme:
• Aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä esim. konsultoinnin, taloushallinnon tai asiakasrajapinnan projektityön osa-alueilta
• Ruotsin kielen taidon

Azets tarjoaa sinulle hyvien henkilöstöetujen lisäksi mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon järjestelmien moniosaajaksi. Pääset osaksi vaihtuvia projekteja kansainvälisessä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa arvostetaan avoimuutta ja yhteistyötä. Ympärilläsi oleva osaava tiimi toimii tukenasi haastavissa tilanteissa. Toimipiste sijaitsee Elielinaukiolla aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Mikäli kiinnostuit konsultin tehtävästä Azetsilla, lähetä PDF-muotoisen hakemuksesi, CV:si ja viimeisimmän opintosuoritusotteesi viimeistään 17.2.2019 seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/azets-junior-konsultti-matkalaskujarjestelmat-1-2-positiota-1-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi myös aikaisimman mahdollisen aloitusajankohtasi ja palkkaodotustasosi.

Miten etenemme rekrytointiprosessissa?
1. Puhelinhaastattelut aTalentin toimesta
2. Puhelinhaastattelut Azetsin toimesta
3. Ensimmäinen haastattelukierros Azetsilla
4. Lopullinen päätös tehtävään valittavasta henkilöstä

Huomioithan, että saatamme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuaikana. Mikäli tulet valituksi tehtävään, työllistyt suoraan Azetsille.

Käy tutustumassa Azetsiin tarkemmin osoitteessa www.azets.fi. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahti (mikko.lahti[at]atalent.fi, +358 400 495 946).
Www

https://www.azets.fi/

Jaa ilmoitus