Opiskelijatöihin.fi

Clausion

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.2.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Hevosenkenkä 3, Panorama Tower, 12. krs 02600 , Espoo

Lisätietoja antaa
Jenni Tontti / aTalent Recruiting, p. +358407508821, email: jenni.tontti@atalent.fi

Talousjärjestelmän asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Täysipäiväinen, Vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe – uran alkuvaihe
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Sijainti: Hevosenkenkä 3, Panorama Tower, 12. krs, 02600 Espoo
Haku-DL: 15.2.2019

Clausion Oy aloitti maaliskuussa 2018, kun Basware myi talousohjauksen liiketoiminnan Verdane Capitalin hallinnoimalle rahastolle. Uudella yrityksellämme on menestyksekäs ja vakavarainen historia talousohjauksen ohjelmistoratkaisu- ja palveluliiketoiminnassa jo 25 vuoden ajalta. Työyhteisömme koostuu noin 60:stä talous- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Toimimme tuotekehityksen, konsultoinnin ja asiakastuen sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Clausionilla on laaja, satojen suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen asiakaskunta. Päätuotteemme on yhteen ratkaisuun konsernitilinpäätöksen ja talouden suunnittelujärjestelmän yhdistävä Clausion Financial Performance Management (FPM) ja sen yhteydessä tarjottavat IFRS- ja FAS- sekä Kuntakonserniratkaisut.

Etsimme talousjärjestelmän asiantuntijaa osaksi kehitystiimiä Clausionille Leppävaaraan. Tässä tehtävässä olet mukana kehittämässä ja tehostamassa talousraportoinnin ohjelmistoa ja ratkaisuja. Yhdessä muun tiimin kanssa osallistut sisältöratkaisujen laadun varmistukseen. Olet mukana säännöllisissä sisäisissä tuotekehityksen demo-tilaisuuksissa, toteutat testauksia uusille ominaisuuksille ja varmistat niiden toiminnan. Testaus pitää sisällään monia eri vaiheita aina ominaisuuksista riippuen. Pääset kehittämään rooliasi omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan, voit esimerkiksi siirtyä enemmän tuotteen kehitystoiveiden keräämiseen ja kuvaamiseen tai keskittyä testaukseen ja automaation kehittämiseen.

Laskentatoimen ja taloushallinnon tuntemisesta on apua järjestelmän ominaisuuksien ja toiminnan ymmärtämisessä ja toivomme, että suhtaudut ennakkoluulottomasti ja kiinnostuneesti tekniikkaan. Tärkeää on, että haluat kasvaa roolissa ja sinulla on halu oppia uutta. Saat tiimiltä tukea, mutta olet myös itse aktiivinen etkä pelkää kysyä apua. Kulttuurimme on avoimeen kommunikointiin kannustava ja työntekijöihin luotetaan.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvia kaupallisia amk- tai yliopisto-opintoja
- Ymmärrystä taloushallinnon järjestelmistä ja prosesseista
- Teknistä ymmärrystä ja kiinnostusta opintojen tai harrastuneisuuden kautta
- Excel-osaamista
- Ongelmanratkaisukykyä ja loogista päättelyä
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus konserniraportoinnista ja tilinpäätöksestä
-Osaaminen SQL-tietokannoista ja XML-kielestä

Tarjoamme sinulle:
- Matalahierarkisen ja itseohjautuvan organisaation, jossa on joustavat työskentelytavat ja mahdollisuus etätöihin
- Kasvuympäristön, jossa pääset muokkaamaan omaa työnkuvaasi osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan ja sinulla on mahdollisuus kehittyä eri tehtäviin talon sisällä
- Position, jossa näet kokonaisvaltaisesti taloushallinnon ohjelmiston kehittämisen eri vaiheet ja oman työsi jäljen

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritteesi tai tutkintotodistuksesi, sekä CV:si viimeistään 15.2.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/clausion-talousjarjestelman-asiantuntija-2-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Clausionista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.clausion.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tonttii[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Clausionin palvelukseen.
Www

https://www.clausion.fi/

Jaa ilmoitus