Opiskelijatöihin.fi

Merima Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.5.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Tatti 10 00760, Helsinki

Lisätietoja antaa
Minna Mäkiranta

Kesätyöntekijöitä projektiliiketoimintaan, hankintaan ja logistiikkaan (Helsinki)

Työtehtävän kuvaus Etsimme kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään projektiliiketoimintamme parissa erikoistuen joko projektien koordinointitehtäviin, projektihankintoihin liittyviin erilaisiin avustaviin tehtäviin tai logistiikkaan. Työpaikka sijaitsee yhtiömme päätoimipaikassa Helsingin Heikinlaaksossa.

Työt koostuvat erilaisista koordinointi-, hankinta- tai logistiikkatehtävistä, joihin perehdytämme valittavat henkilöt. Työtehtävät määräytyvät ja painottuvat tarkemmin työntekijän kiinnostuksen, osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Ideaalihakijamme on teknisen tai kaupallisen alan opiskelija, joka etsii itselleen mahdollisuutta kerryttää kokemusta projektiliiketoimintaan liittyvissä tehtävissä. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta sekä halua ja kykyä oppia uutta. Tärkeässä asemassa ovat myös hyvät tiimityöskentely- ja yhteistyötaidot sekä oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelyote.

Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen projektiliiketoiminnasta, hankinnasta tai logistiikasta sekä hyvän teknisen ymmärryksen. Nämä eivät kuitenkaan ole edellytyksiä.

Toivomme hakijalta:
• joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• hyviä kommunikointi- ja organisointi taitoja
• hyvät IT-taidot, mm. Microsoft Office

Kyseinen tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan maailmanluokan risteilijöiden sisustusprojekteihin kartuttamaan arvokasta osaamista projektiliiketoiminnasta. Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset haastamaan itsesi. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa työskennellään tiiminä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työ on kesätyö ja kestää sopimuksen mukaan noin 3-4 kuukautta. Työsuhteen mahdollista jatkoa katsotaan kesän jälkeen.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi. ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Kesätyöntekijä/Projektit/Hki”.Www

https://www.merima.fi/

Jaa ilmoitus