Opiskelijatöihin.fi

Merima Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.5.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Tatti 10 00760, Helsinki

Lisätietoja antaa
Minna Mäkiranta, +358 9 350 9300

Kesätyöntekijöitä Meriman tuotantoon (Helsinki)

Työtehtävän kuvaus Etsimme yrityksemme tuotantopuolelle Helsingin Heikinlaaksoon kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työt koostuvat erilaisista tuotannon sekä tuotannon hallinnon tehtävistä, joihin perehdytämme valittavat henkilöt. Työtehtävät määräytyvät tarkemmin työntekijän kiinnostuksen, osaamisen ja kokemuksen perusteella. Toimenkuva voi painottua esim. työnjohdollisiin, hankintaan tai projektikoordinointiin liittyviin tehtäviin.

Ideaalihakijamme on teknisen alan opiskelija, joka etsii itselleen mahdollisuutta kerryttää kokemusta tuotantoon liittyvissä tehtävissä. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta sekä halua ja kykyä oppia uutta. Tärkeässä asemassa ovat myös hyvät tiimityöskentely- ja yhteistyötaidot sekä oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelyote.

Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen tuotannollisesta toiminnasta tai rakentamisen alalta sekä hyvän teknisen ymmärryksen. Nämä eivät kuitenkaan ole edellytyksiä.

Toivomme hakijalta:
• joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi
• kiinnostusta esimiestyötä kohtaan
• hyviä kommunikointi- ja organisointi taitoja
• kohtalaista ymmärrystä kokoonpanorakentamisesta
• hyvät IT-taidot, mm. Microsoft Office

Eduksesi katsomme:
• kyvyn lukea erilaisia teknisiä piirustuksia

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset haastamaan itsesi. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa työskennellään tiiminä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työ on kesätyö ja kestää sopimuksen mukaan noin 3-4 kuukautta. Työsuhteen jatkoa katsotaan kesän jälkeen.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi. ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Kesätyöntekijä/Tuotanto ”.
Www

https://www.merima.fi/

Jaa ilmoitus