Opiskelijatöihin.fi

Merima Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.5.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.5.2019

Työpaikan lähiosoite
Turun telakka 20240, Turku

Lisätietoja antaa
Minna Mäkiranta +358 9 350 9300

Kesätyöntekijöitä laivanrakennusalan projektiliiketoimintaan (Turku)

Työtehtävän kuvaus Etsimme kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään projektiliiketoimintamme parissa erikoistuen joko työnjohdollisiin- tai koordinointitehtäviin. Työpaikka sijaitsee yhtiömme toimipisteessä Turun telakalla.

Työt koostuvat erilaisista ja monipuolisista työnjohdollisista tai koordinointiin liittyvistä tehtävistä, joihin perehdytämme valittavat henkilöt. Työtehtävät määräytyvät tarkemmin työntekijän kiinnostuksen, osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Ideaalihakijamme on teknisen alan opiskelija, joka etsii itselleen mahdollisuutta kerryttää kokemusta työnjohtoon tai projektiliiketoimintaan liittyvissä tehtävissä. Arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta sekä halua ja kykyä oppia uutta. Tärkeässä asemassa ovat myös hyvät tiimityöskentely- ja yhteistyötaidot sekä oma-aloitteinen ja vastuullinen työskentelyote.

Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen rakennusalalta tai koordinointitehtävistä sekä hyvän teknisen ymmärryksen. Nämä eivät kuitenkaan ole edellytyksiä.

Toivomme hakijalta:
• joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• kiinnostusta esimiestyötä kohtaan
• hyviä kommunikointi- ja organisointi taitoja
• hyvät IT-taidot, mm. Microsoft Office
Eduksesi katsomme:
• kyvyn lukea erilaisia teknisiä piirustuksia

Kyseinen tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan maailmanluokan risteilijöiden sisustusprojekteihin kartuttamaan arvokasta osaamista projektiliiketoiminnasta joko työnjohdon tai koordinoinnin parissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset haastamaan itsesi. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa työskennellään tiiminä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työ on kesätyö ja kestää sopimuksen mukaan noin 3-4 kuukautta. Työsuhteen jatkoa katsotaan kesän jälkeen.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Lähetä hakemuksesi sähköpostiin careers@merima.fi. ja käytä hakemuksessasi viitettä ”Kesätyöntekijä/Turku ”.

Www

https://www.merima.fi/

Jaa ilmoitus