Opiskelijatöihin.fi

United Founders Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.3.2019

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, esim. 1.6.2019 tai aiemminkin.

Palkkaus
Esim. RIA ry:n suositusten mukainen palkka opiskelijoille

Haku päättyy
1.3.2019

Työpaikan lähiosoite
Halsuantie 2 00420, Helsinki

Lisätietoja antaa
info@unitedfounders.fi, Timo Huomo

Ykköspaikkoja 5-6:lle rakennusalan opiskelijalle kesäksi 2019

Työtehtävän kuvaus Tänä vuonna United Founders hakee kesätyöntekijöitä arkkitehti-, rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelutehtäviin sekä työnjohtoon. Olet hakemamme tyyppi, jos olet rakentamisen rokkikukko, intohimoinen oppija ja uusien haasteiden rakastaja, joka on valmis rikastuttamaan yhteisöämme omalla huumorintajullasi ja elämänkokemuksellasi!

Olemme koonneet osoitteeseen unitedfounders.fi/kesatyo aikaisempien kesätyöntekijöidemme kuvauksia duuneistaan ja UF:llä työskentelystä. Kertomukset avaavat myös tehtävien sisältöä ja millaista osaamista niihin valittavalta odotetaan. Katso myös Facebook-sivultamme Viikon kasvo -juttusarja, jossa avataan United Foundersin ihmeellistä maailmaa ja kerrotaan työntekijöistä työpöytien ja projektien takana.

United Founders on nopeasti kasvava kokeneiden rakennusalan osaajien yhteenliittymä, joka haluaa olla paras niin asiantuntijatehtävissä asiakkaalle kuin työpaikkana työntekijöille. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Kotkassa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Vuoden 2018 aikana palkkasimme 21 uutta työntekijää, ja olemme jo yli 50 henkilön asiantuntijayhteisö. Monenkirjavaan porukkaamme on uuden työntekijän helppo tulla mukaan!

Olemme vastuullinen kesäduunipaikka 2019.

PS.
Kiinnostaako yrittäjyys rakennetun ympäristön parissa? Tutustu United Founders SeedFundiin, joka auttaa sinut vauhtiin yrittämisen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lyhyesti tarinasi ja ideasi meille!

Www

https://www.unitedfounders.fi/

Jaa ilmoitus