Opiskelijatöihin.fi

Fennia

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.2.2019

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Työehtosopimuksen mukainen

Haku päättyy
14.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 30 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
Sanna Karppinen, palvelupäällikkö, p. 0401884516

Korvausratkaisija

Työtehtävän kuvaus Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Olemme yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Työntekijänä olet tärkeä osa joukkuettamme, jolla on asenne kohdallaan ja innostunut ote työhön. Juuri nyt uudistumme voimakkaasti ja etsimme joukkoomme lisää kehittymis- ja kehittämishaluisia fennialaisia. Fennia-konsernin palvelut tuottavat Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy, Fennia-palvelu Oy sekä Fennia Kiinteistökehitys Oy.

Tehtävän kuvaus

Oletko sinä etsimämme asiakaspalveluhenkinen tuloksentekijä? Onko sinulla päätöksentekokykyä sekä innostunut ja aktiivinen asenne vaativienkin tapausten ratkomiseen?

Haemme nyt korvausratkaisijaa kasvavaan vapaaehtoisten henkilökorvausten Kuopion tiimiin määräaikaiseen tehtävään 31.8.2019 saakka. Tehtävä sopii hyvin esim. opiskelijalle, joka tarvitsee harjoittelu- tai kesätyöpaikkaa.

Fennian korvauspalveluissa yli 200 korvaustoiminnan ammattilaista palvelee suomalaisia kotitalouksia, yrittäjiä ja yrityksiä. Vapaaehtoisissa henkilökorvauksissa käsittelemme asiakkaidemme sairauskuluja sekä matkustaja- ja yksityistapaturmavahinkoja useissa eri kanavissa.

Tulet työskentelemään itseohjautuvassa ja osaavassa tiimissä loistokollegojen kanssa. Työssäsi korvausratkaisijana olet lähellä asiakasta, joten asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Et epäröi tarttua puhelimeen, vaan olet innostunut ja positiivinen kaikissa asiakaspalvelutilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän henkilövahinkojen parissa. Korvausratkaisijan tehtävässä palvelet asiakkaitamme ja sidosryhmiämme puhelimitse, sähköpostitse, sähköistä palvelukanavaa hyödyntäen sekä kirjeitse henkilövahinkoihin perustuvissa vahinkoasioissa sekä laadit ja perustelet korvauspäätöksiä itsenäisesti.

Hakijalta odotamme

Työssä menestymiseksi tarvitset esimerkiksi merkonomin, tradenomin tai sosiaalialan koulutuksen. Aikaisempi kokemus vakuutusalalta sekä ruotsin ja englannin kielen taito ovat eduksi. Tärkeintä on kuitenkin myönteinen asenne asiakaspalvelutyöhön sekä halu oppia uutta.

Odotamme sinulta
- erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja,
- innostunutta asennetta ja aikaansaavaa otetta työhön,
- päätöksentekokykyä, joustavuutta sekä hyviä neuvottelutaitoja sekä
- erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen
Työaika: Kokoaikainen
Hae viimeistään: 14.2.2019
ID: C24816
Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti
- mahdollisuuden kehittyä vakuutusalan ammattilaiseksi tai syventää osaamistasi ammattitaitoisen työyhteisön tuella
- joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön sekä
- monipuoliset henkilöstöedut.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, palkkatoive sekä tiedot suosittelijoista. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Karppinen, jonka tavoitat parhaiten puhelimitse ke 6.2. klo 8 - 12 ja pe 8.2. klo 12 - 16.

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta:
https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=d0d96785-8e4d-4d3e-aefa-ae22e0894925
Www

https://www.fennia.fi/fi/fennia-konserni/toihin-fenniaan/

Jaa ilmoitus