Opiskelijatöihin.fi

Restbyte

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.2.2019

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
neuvoteltavissa

Palkkaus
neuvoteltavissa

Haku päättyy
20.2.2019

Työpaikan lähiosoite
Eerikinkatu 41 C 87 00180, Helsinki

Lisätietoja antaa
Jasmin Shams / aTalent Recruiting +358504350807

Full Stack Developer

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen /osa-aikainen riippuen tilanteestasi
Sijainti: Helsinki
Positio: IT, ohjelmistokehitys
Hae viimeistään: 20.2.2019
Aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työaika: 20-37,5 h / viikko

Halu tehdä asiat oikein eikä vain sinne päin saivat Restbyten perustajat Markuksen ja Joonaksen liikkeelle vuonna 2013. Opintojen ohella tehdyistä projekteista kasvoikin täysipäiväinen työ ja nykyään Restbyte tarjoaa modernia sovelluskehitystä ja konsultointipalveluita sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Taustalla on halu tehdä mielekkäitä ja haastavia projekteja ja näin työtä, josta aidosti pitää. Viisipäiseksi kasvaneeseen tiimiin etsitään nyt lisävahvistusta!

Restbyte etsii nyt Full Stack Developeria liittymään osaksi viiden hengen tiimiään. Tässä roolissa pääpaino on asiakasprojekteissa ja sovelluskehityksessä frontendistä backendiin ja mobiilialustoihin. Projektien sisältö ja kesto vaihtelee asiakkaasta riippuen, mutta sinun ei tarvitse jonglöörata usean projektin kanssa yhtä aikaa, vaan saat keskittyä yhteen kerrallaan. Projektien mielekkyys työntekijöille on myös tärkeää Restbytelle, joten pääset itse vaikuttamaan siihen millaisia projekteja lähdet mukaan työstämään. Suurin osa projekteista vaatii työskentelyä asiakkaiden tiloissa, mutta lyhyempiä projekteja on mahdollisuus tehdä halutessaan myös etänä. Projektien kesto vaihtelee tyypillisesti parista kuukaudesta puoleen vuoteen ja usein ne ovat asiakkaiden sisäistä tuotekehitystä.

React ja Node.js ovat Restbyten tiimin core-osaamista, mutta lisäksi techstackiin kuuluu mm. Python, Scala, Go ja modernit frontend frameworkit. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan osaamista kaikista, vaan ennemminkin halua kehittyä ja työskennellä näillä teknologioilla. Restbyten tiimissä on kokeneita osaajia, jotka ovat valmiita opastamaan ja tukemaan, joten ongelmatilanteissa et varmasti jää yksin. Asiakasprojekteissa sinulla on halutessasi mahdollisuus olla mukana asiakasviestinnässä, mutta sekään ei ole välttämätöntä, jos se ei tunnu omalta jutulta.

Hakijalta odotetaan:

-IT-alan opintoja, mielellään ainakin jo parin vuoden ajalta
-hyvät perustaidot ohjelmoinnista
-oppimiskykyä ja itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa
-sujuvaa suomen kielen taitoa


Lisäksi eduksi katsotaan:

-osaaminen seuraavista: React, Nodejs, Typescript, modernit frontend frameworkit tai funktionaalinen ohjelmointi
-aikaisempi työkokemus ohjelmoinnista - mikäli olet jo kokeneempi tekijä Restbyte pystyy tarjoamaan uusia haasteita myös sinulle

Restbyte ja tämä tehtävä tarjoavat sinulle:

-loistavan mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi ja kehittyä kokeneen tiimin tukemana
-työpaikan, jossa pääsee aidosti vaikuttamaan siihen mitä tekee ja millaisiin projekteihin lähtee mukaan
-työympäristön, jossa yrityksen toiminta on läpinäkyvää työntekijöille
-kilpailukykyistä palkkaa, joka sovitaan yhdessä kokemuksesi ja osaamisesi huomioon ottaen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Restbyten työntekijäksi.

Mikäli olet Restbyten etsimä Full Stack Developer, lähetä CV ja hakemus viimeistään 20.2.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/restbyte-full-stack-developer-2-2019.

Restbytestä voit lukea lisää osoitteessa: http://www.restbyte.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia sekä aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (+358504350807, jasmin.shams[ät]atalent.fi).
Www

http://www.restbyte.fi/

Jaa ilmoitus